Recensie

Kus Me Met Kerst – Lily Frank & Rian Sevenhuijsen

Hee Lieve Lezers,

Helaas zit de kerst er al op, maar omdat ik het gevoel nog even wilde vasthouden heb ik Kus me met kerst gelezen van Lily Frank en Rian Sevenhuijsen gelezen. Met dank aan Tinteling Romance voor het recensie exemplaar.

Het laatste wat Sanne in Terug naar het happy end (Rian Sevenhuijsen) had verwacht, was wel dat ze op het jaarlijkse oud-en-nieuwfeestje van haar zus Esmée in de keuken zou staan. Als Finn, een van de gasten, per ongeluk binnenkomt en besluit haar te helpen, blijkt die keukendienst toch niet zo’n straf. Nadat ze het nieuwe jaar zoenend hebben ingeluid, spreken ze af elkaar bij het volgende feest weer te treffen. Als Esmée en Sanne Finn bijna een jaar later weer ontmoeten op een kerstmarkt in Amsterdam, weet hij niet hoe snel hij zich uit de voeten moet maken. In de dagen tot aan oud en nieuw is niets meer wat het lijkt. Sanne wenst vurig dat ze de kans krijgt om de tijd een jaar terug te draaien en toch het happy end te krijgen waar ze van droomde.

Als Gigi haar vriend in Stampij op een Snowboard (Lily Frank) betrapt met een ander, staat haar hele leven op z’n kop. Ook de wintersportvakantie die ze samen gepland hadden met beste vriendin Selia en diens vriend Raf, komt op losse schroeven te staan. Het laatste waar Gigi namelijk zin in heeft, is om het vijfde wiel aan de wagen te zijn. Dan stelt Selia voor om haar zusje Kayleigh mee te vragen. Gigi krijgt meteen weer zin in de vakantie, tot bij vertrek blijkt dat niet Kayleigh, maar broertje Jesse in de auto zit. Met hem moet Gigi de rest van de week een kamer (en een bed) gaan delen. En kleine broertjes zijn groot geworden…

Kus Me Met Kerst – Lily Frank & Rian Sevenhuijsen

Na het lezen van dit boek was het eerste wat mij opviel de naamverwisseling uit het verhaal van Rian Sevenhuijsen. In de samenvatting/flaptekst staat dat het hoofdpersonage Amber heet… terwijl ze Sanne heet. beetje slordig maar het doet niet af aan het verhaal zelf.

Terug naar het happy end – Rian Sevenhuijsen

In terug naar het happy end maken we kennis met Sanne en Finn. Ze ontmoeten elkaar op oudejaarsavond in de keuken van Esmee (de zus van Sanne). Omdat de cateraar ziek is en Sanne haar passie voor koken heeft besluit ze haar zus te helpen en het buffet te voorzorgen. Omdat het een verkleed feest is, is Sanne verkleed als een fee en Finn als Dracula. Na de betoverende kus om middernacht wordt er afgesproken dit een jaar later weer te doen om te kijken hoe het gevoel zit. Alles loopt hier flink mis na een tarot lezing op een kerstmarkt. Hier begint een tijd vol misverstanden en een hopeloos verliefd meisje die 100% gaat voor haar liefdes.

Het verhaal is een soort romantische comedy om te lezen het gaat echt leven voor je ogen omdat het zo luchtig en met een vleugje humor is geschreven. De misverstanden zijn een stukje waar je toch wel medelijden krijgt met Sanne en met Finn. Natuurlijk laat dit verhaal de lezer aan het einde met een goed gevoel achter waardoor het een leuke feelgood is.

Stampij op een snowboard – Lily Frank

Lily Frank begint met Stampij op een snowboard meteen met een heerlijke steamy scene waardoor je meteen met een rooie snoet (in de tram) zit…
In dit verhaal ontmoetten we Gigi, en wat een entree wordt er gemaakt. Ze betrapt haar man met een andere vrouw in bed. Doordat ze meteen vertrekt naar haar beste vriendin Selia, ziet ze Selia’s jongere broertje Jesse ineens weer. Hij is nu een man en geen kind meer, meteen voel je de vonk overslaan.

Omdat er een winterse snowboard vakantie al gepland stond en Selia deze door wilt laten gaan wordt onverwachts Jesse mee gevraagd waardoor Gigi een kamer met een te klein tweepersoons bed met hem moet delen. De seksuele spanning is hier heel duidelijk aanwezig en je wordt als lezer een beetje gek gemaakt omdat jij wel ziet dat Jesse smoorverliefd is op Gigi en zij dat dus niet door heeft tot het letterlijk gezegd wordt.


Lang Verhaal Kort

Het verhaal van Rian Sevenhuijsen, Terug naar het happy end is eentje met veel humor waarbij eerst dingen gigantische mis gaan voordat Sanne en Finn hun happy end krijgen. Voor lezers die niet van erotische scenes houden is dit zeker een aanrader.

In Stampij op een snowboard van Lily Frank moet je wel van erotische scenes houden omdat er een stuk op 3 in voorkomen waar je niet omheen kan. Reeds zit er wel humor in en voldeed deze aan de verwachtingen die ik van deze auteur had. een leuk vlot lopend verhaal waar alles goed komt.


Praktische Informatie

Titel: Kus me met kerst
Serie:
Auteur: Lily Frank & Rian Sevenhuijsen
Genre: Feelgood
Pagina’s: 145
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (E-book): 9781393465928
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.