Unboxing

Blossom Books – Iskari: De Piratendief box

Hee Lieve Lezers,

Heeeeel veel later dan gehoopt toch de unboxing nog van de speciale Iskari: De Piraten dief box samengesteld door Blossom Books.

Deze box vond ik zelf echt heel erg leuk en ik wil zo snel mogelijk dit laatste deel lezen.
Zo veel te lezen, tijd te kort….


De Goodies

Goodies uit de Iskari De Piratendief box

In de box zat een super mooie spoiler kaart met op voorkant een hele mooie Fan Art van Asha, Roa en Safire.

Het eerste wat ik tegen kwam was de totebag met een mooie quote uit Iskari en de Piratendief. Het ontwerp vind ik zelf erg saai en als deze te koop werd aangeboden zou ik deze niet kopen.

het volgende item was een mooie sjaal met gouden pauwen erop en van heel erg fijn materiaal is gemaakt. De sjaal vind ik wel heel mooi en kan met de feestdagen goed worden gecombineerd!

Een haar pin in de style van Safire haar werp mes, erg leuk alleen is mijn haar hier niet geschikt voor. Wel leuk voor boekige foto’s te maken dus toch wel leuk!
De Iskari werpmessen pin is iets voor een fan voor de serie, dus vind ik zelf wel leuk omdat dit wel een serie is die ik heel leuk vind.

Thee, alweer een reageerbuisje met thee, ik weet gewoon niet wat ik er mee moet. zo veel boxen leveren thee mee dat het een beetje een verzameling is geworden. aan drinken kom je niet echt toe soms…

Als laatste kwam ik twee kleurplaten tegen waarmee Blossom Books een actie doet om een groot wandkleed te winnen. Helaas kan ik niet zo mooi kleuren dus hoop ik dat het wandkleed ook verkocht gaat worden want deze lijkt mij super mooi!

Om het allemaal af te ronden zit natuurlijk het nieuwste boek en tevens het laatste deel van de Iskari trilogie in de box.

Iskari: De Piratendief

De Iskari: De Piratendief box

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.