Unboxing

Fairyloot – Defying The Odds

Hee Lieve Lezers,

Eindelijk is de Fairyloot van december afgeleverd en kan ik deze uitpakken!
En gelukkig nog voor de kerst dus een heel leuk cadeautje aan mijzelf.
Het thema van deze box is Defying the odds en er is al bekend dat er een arc met gesigneerde bookplate in de box zit die pas in maart 2020 verschijnt.
Stiekem hoop ik heeeeel erg dat dit het nieuwste boek van Sarah J Maas is omdat dit een boek is waar ik heel er naar uitkijk.


De Goodies

Goodies uit de Defying the Odds fairyloot

Bij het openen van de box kom je als eerste de spoilercard tegen welke ik meteen aan de kant leg. Een zacht doekje is het eerste wat ik eruit pak, deze lijkt ideaal om mijn (Lees)bril mee te poetsen dus dat moest ik testen en dit is nu het brillen doekje. #Handig!

Het volgende is een etui van een fandom dat mij niks zegt. Dus dat laten we even wat het is want een etui heb ik er al zo veel van dus deze mag een nieuw huisje krijgen.
Thee… alweer een thee, nog even en het wordt een hele nieuwe verzameling al die losse thee. Het ruikt wel lekker dus even een keer proberen en anders mag de visite deze op drinken.

Sokken, daar wordt ik nu heel blij van want die Fairyloot mee geeft in de boxen zijn altijd van goede kwaliteit en zitten heerlijk! Natuurlijk heeft Fairyloot weer een gedeelte van de Tarot kaarten erin gedaan. Deze serie ken ik niet, maar de art is zeer mooi, misschien kan ik hier iemand anders weer blij mee maken.

Als laatste kwam ik Game of Thrones potloden tegen, hier staan de kreten van de 4 grote huizen op. Misschien een hint om meer te tekenen en weer creatief te zijn!

De ARC!

De ARC van Wicked as you Wish van Rin Chupeco

Fairyloot had een ARC aangekondigd, helaas is het niet het boek waar ik op hoopte en spreekt deze mij ook een stuk minder aan… dus deze gaat naar een ander iemand die deze wel graag wilt.

Als laatste is er alleen  nog het boek dat moet worden uitgepakt


Het Boek

Eight will Fall van Sarah Marian

Deze maand een speciale hardcover met art in de reverse dust jacket! De fan art ziet er al uit als een avontuur dus ben wel nieuwsgierig.

De Defying the Odds Fairyloot 2019

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.