Recensie

Blogtour, Adriano – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #3)

Hee Lieve Lezers,

Vandaag mag ik eindelijk mijn recensie van Adriano met jullie delen!
Zelf heb ik heel erg uitgekeken naar dit deel omdat ik helemaal verliefd ben geworden op de schrijfstijl van Soraya Naomi en natuurlijk haar personages. Heb je Fallon en Luca nog niet gelezen? de recensies kan je hier lezen:
Fallon en Luca.

In Adriano Montesi’s leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid. Maar zijn aandacht is nu gericht op Camilla Guillermo, de enige vrouw die zijn aandacht na een vrijpartij blijvend heeft weten te vangen. Hij en Cam hebben een geheime geschiedenis, en nu ze verdwenen is, is hij vastbesloten haar te vinden. Wat een simpele missie had moeten worden, verandert al snel in een obsessie.

De Italiaanse schone Camilla Guillermo is op de vlucht voor een verleden dat haar achtervolgt en een man die haar heeft bedrogen. Maar waar ze ook heen gaat, voor haar herinneringen aan Adriano kan ze niet weglopen. Zonder geld en andere opties is Cam noodgedwongen terug te keren naar de Loop – de enige plek op aarde die ze koste wat het kost wil vermijden. Maar als Adriano Camilla vindt, verandert alles tussen hen. Hoe ze zich ook tot elkaar aangetrokken voelen, Camilla is nu verboden terrein voor Adriano, op orders van de baas.

En in het syndicaat kun je zulk soort orders niet zomaar naast je neerleggen… tenzij je bereid bent de consequenties te dragen.

Met het derde deel, Adriano, van de Chicago Syndicate serie neemt Soraya Naomi de lezer mee terug naar Chicago maffia. Met Adriano hebben we in Fallon en Luca al kennis gemaakt en deze twee personages zullen een minder grote rol in dit boek spelen.

In dit boek wordt er met twee perspectieven gewerkt, dat van Adriano en die van Camilla. Doordat er wordt afgewisseld tussen deze twee personages waar dit deel om draait weet de lezer meer dan de personages zelf waardoor je heel goed ziet wat ze voor elkaar voelen maar te koppig zijn dit openlijk toe te geven.

De schrijfstijl van Soraya Naomi is hier weer helemaal top, de lezer wordt vanaf de eerste pagina meteen mee terug genomen naar het Syndicate en gaat verder waar Luca is gestopt. Net zoals met de voorgaande delen is het duidelijk dat een geliefde hebben in de onderwereld gevaarlijk is en zijn gevaren kent. Daarbij is Camilla door de Capo Crimini, James, verboden terrein verklaard aan Adriano.

Cam weet echter niet van deze regels en ziet dit als het zelfde aantrekken en wegduwen als toen ze verliefd werd op Adriano. De gevoelens van beide personages vind ik goed uitgewerkt en je leeft intens mee in de golven van emoties die Cam en Adriano beleven.

Het boek eindigt weer met een grote verandering, het is wel af maar er gaat meer komen. Gelukkig is al bekend gemaakt dat deel 4, Cam, in het Nederlands uitkomt in 2020. Zelf kijk ik hier heel erg naar uit want al deze personages zijn een guilty pleasure geworden.


Lang Verhaal Kort

Een reeds pakkend verhaal waar je weer terugkeert naar het Chicago Syndicate. Je ziet Luca en Fallon weer en leer Adriano en Camilla een heel stuk beter kennen. Sommige momenten uit de voorgaande delen (Fallon en Luca) vallen hierdoor op zijn plek.
De chemie tussen Cam en Adriano is niet te missen en een iets wat een man/vrouw niet kan krijgen zal die begeren.


Praktische Informatie

Titel: Adriano
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 342
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789463982306
Prijs (Paperback): €
ISBN (E-book): 9781393323556
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.