Recensie

Flirten met de baas – Natasha Madison (Flirten met #1)

Hee Lieve Lezers,

Eind oktober en weer een blogtour van SVM Publising. Wat een heerlijke boeken heb ik tot nu toe van deze uitgever gelezen. Benieuwd of dit boek ook in de smaak viel?

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.
Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.
Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Dit verhaal wordt beleeft vanuit twee personen, Austin en Lauren. Meteen begint het boek snel met een scheiding van Lauren wegens een overspelige echtgenoot.
Na de intro wordt er meteen een tijdsprong gemaakt naar dat Jake (haar ex man) verdwijnt en hier hoor je tijdens het verhaal niet veel meer van.

Lauren is een vrouw van middelbare leeftijd, heeft twee kinderen, Gabe en Rachel en haar zusje Kay woont bij hen in. Na de vlotte intro van de scheiding loopt het verhaal van Lauren in een sneltrein, want ze gaat naar haar eerste dag bij haar nieuwe baan!

Als dat niet spannend genoeg is, wordt ze aangereden in haar busje door niemand minder dan Austin. Wat ze nog niet weet is dat ze meteen haar nieuwe baas heeft ontmoet. Na een korte woorden wisseling rijden ze beide door tot Lauren op kantoor bij Austin verschijnt.

Nu wordt het boek gewoon hilarisch! de haat liefde verhouding is zo goed voelbaar dat het heerlijk weg leest. Het leukste zijn nog de grappen die ze met elkaar uithalen om elkaar het leven zuur te maken.

Tot overmaat van ramp beland Austin daardoor in het ziekenhuis en wordt Lauren haar ouders jubileum verkloot. Alles is erg lullig maar echt hilarisch om te lezen.
Nadat er dus een periode van elkaar het leven zuur maken klaar is komt het meet stomende gedeelte van het boek.

De wisselwerking en de toch ook aanwezige personage groei is te voelen en je gaat echt met Austin en Lauren mee leven. Wanneer ze beide eindelijk tot inkeer komen wordt er heel erg naar het moment suprême toe gewerkt waardoor als het eindelijk gebeurt de lezer denkt hehe, werd tijd!

Dit stelt niet teleur maar de wisselwerking tussen elkaar aantrekken en afstoten blijft. De leuke details zit ook zeker in hoe de kinderen op Austin reageren en het koosnaampje dat Rachel hem geeft, Kloothommel, en dat voor een klein meisje…

Dit boek heeft me zo hard laten lachen dat ik tranen in mijn ogen had en ik hoop echt dat Flirten met de playboy net zo humoristisch en vlot leest want dit boek is het beste van feelgood/roman wat ik ooit heb gelezen.


Lang Verhaal Kort

Een hilarisch verhaal met een heerlijk sensueel randje. Het verhaal loopt vlot en is zeker niet saai. Er zitten veel kleine onderdelen/personages in die een terugkerende rol spelen zonder te overheersen. De wisselwerking tussen Lauren en Austen is heerlijk en zeker het moment dat Gabe, Rachel, Kay en de ouders van Lauren in beeld komen lig je als lezer in een deuk. van lullige grapjes tot klote streken, dit boek heeft het allemaal!
Een echte must read voor als je lekker wilt lachen en wat erotiek in een boek wilt.


Praktische Informatie

Titel: Flirten met de baas
Serie: Flirten met
Auteur: Natasha Madison
Genre: Roman
Pagina’s: 299
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (Paperback): 9789082688160
Prijs (Paperback): €16,95
ISBN (E-book): 9789082688153
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:
5 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] is het tijd voor de recensie van deel 2 in de Flirten met serie! Deel 1, Flirten met de baas, heb ik echt van genoten en keek toen meteen uit naar deel […]

  2. […] Madison kennen we natuurlijk al van de Flirten met serie (Flirten met de baas, Flirten met de playboy, Flirten met mijn ex en Flirten met de buurman) SVM Publishing heeft nu ook […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.