Recensie

Zondig koninkrijk – Meghan March (Mount trilogie #3)

Hee Lieve Lezers,

Vandaag is het alweer tijd voor de laatste recensie van de Mount trilogie van Meghan March. Nogmaals dankjewel voor deze e-pub SVM Publishing!

Als iets van mij is, houd ik het ook. Dat geldt ook voor Keira Kilgore.
Het is niet meer genoeg dat ze bij mij in het krijt staat. Niet meer genoeg dat haar lichaam van mij is.
Ik wil meer.

Ze kan wel proberen me te weerstaan, maar ik geef het niet op. Ik geef háár niet op.
Niets zal er tussen ons in staan.
Niet zijzelf. Niet mijn vijanden. Niemand.

Die schuld aan mij kan ze maar op een manier inlossen: met haar hart.

Zondig koninkrijk is het derde en laatste deel in de Mount-trilogie.

Wat heeft dit deel weer lekker weg gelezen, in drie dagen heel de serie verslonden.
De romance van Keira en Lachlan vordert steeds verder en na het ongeluk aan het eind van deel 2, Rebelse koningin, is de band tussen hun onder een hoge druk gekomen.

In dit deel krijgt de lezer weer een stukje, eigenlijk best veel, informatie over Lachlan Mount zijn leven en hoe hij is de man is geworden die hij nu is. Gevreesd en gerespecteerd. Het verleden kan door sommige lezers als vrij heftig worden ervaren omdat er veel toch wel gevoelige onderwerpen zoals verkrachting, kindermisbruik en kindermishandeling in voor komen.

Keira haar personage wordt deze keer iets meer oppervlakkig gehouden wat wel jammer is, maar ook wel begrijpelijk om het verhaal vlot en goed te laten lopen.
Keira haar angst wordt voor mij wel heel goed overgebracht en kreeg als lezer er een knoop in mijn maag door het duister waar ze in tastte.

De Erotische scenes in dit boek zijn vele malen minder dan in deel 1 en 2 wat ik op zich niet erg vind omdat er hier veel meer actie in zit waar ik ook wel van houd. De actie scenes waren heel goed geschreven en kan wat mij betreft heel goed in een film worden gezien.

Er is deze keer, omdat dit het einde van de trilogie is, geen cliffhanger maar dit werd meer dan goed gemaakt door de enorme plottwist die Meghan March erin heeft gegooid.
Deze kwam echt zo onverwacht en zag je gewoon niet aankomen.

Stiekem vind ik het jammer dat de serie uit is, want wil met liefde meer weten over hoe de relatie tussen Lachlan Mount en Keira Kilgore  verder gaat!


Lang Verhaal Kort

Een fantastisch slot deel in de Mount trilogie. In mindere mate zijn er seksuele scenes, maar zeker nog genoeg om dat lekkere stoute randje te houden. De actie momenten in het boek waren bloedstollend om nog te zwijgen over de plottwist. Dit boek heeft me positief verrast en ik hoop eigenlijk op meer van Keira en Lachlan!


Praktische Informatie

Titel: Zondig koninkrijk
Serie: Mount Trilogie
Auteur: Meghan March
Genre: Roman
Pagina’s: 208
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (E-book): 9789493030145
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:
4,5 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.