Recensie

Blogtour, Rebelse koningin – Meghan March (Mount trilogie #2)

Hee Lieve Lezers,

Zoals beloofd in de recensie van deel één van de Mount trilogie is hier de recensie van het tweede deel! SVM Publishing heeft me voorzien van het E-book om deze te kunnen lezen en recenseren en is deel van de blogtour rondom de Mount trilogie!

Ik ben gewoon vermaak voor hem.
Een speeltje. Afbetaling van een schuld.

Ik maak mezelf wijs dat ik hem haat,
maar elke keer als hij de kamer instapt,
verraadt mijn lichaam me.
Hoe komt het dat ik hem wil en tegelijk bang voor hem ben?

Ze hadden me al verteld dat hij me gek zou maken.
Dat mijn lichaam en geest met elkaar in gevecht zouden raken. Maar ik had niet gedacht dat het zo’n strijd zou zijn.
Ik had beter moeten weten.
Als het om Mount gaat, gelden de normale regels niet.

Ik zal niet toegeven. Ik laat mijn zwakte niet zien.
Ik maak me sterk en zorg ervoor dat ik onbeschadigd wegloop van deze overeenkomst. Met mijn hart en ziel intact.

Maar hij heeft andere plannen…

Rebelse koningin is het tweede boek in de Mount-trilogie en is niet los te lezen van Genadeloze koning. Het verhaal van Mount en Keira gaat verder in Zondig koninkrijk.

Na het uitlezen van deel één, Genadeloze koning kon ik niet wachten om het vervolg te lezen. Dit boek leest nog sneller weg dan het voorgaande deel. Meghan March heeft voor mij de verwachtingen overtroffen en het gemis van diepgang meteen goed gemaakt door iets meer van Lachlan Mount te laten zien en de dynamiek tussen Keira en Mount wel staande te houden.

Het verhaal wordt nu ook iets meer beleefd vanuit Mount zijn perspectief en laat ook zijn zwakheden zien en zijn droom wordt bloot gelegd. De seksuele scenes worden alleen nog steeds vanuit Keira haar perspectief beleefd wat soms wel jammer was omdat ik wel benieuwd ben wat er door hem heen gaat behalve dat gevoel van macht wat vaak terug komt.

Tijdens dit boek maakt Keira ook een persoonlijke groei door en wordt onzeker gemaakt door een plotselinge verandering in Mount zijn gedrag. Doordat we ook zijn perspectief wat meer te zien kregen begrijpt de lezer het en is het wel leuk/boeiend om te lezen hoe haar beredeneringen zijn.

Het mooiste is nog de trip naar Dublin, Ierland, voor de Whiskey conventie waar ze al heel haar leven over droomt. Ze ziet hier de andere kant van Mount die ze totaal niet kent en komt tot besef dat ze hem eigenlijk niet haat.

Na deze mooie reis komen Mount en Keira terug naar New Orleans en worden met een klap terug gebracht naar de realiteit dat Mount een hoge heer in de onderwereld is.
En deel 3 wacht meteen op mij dus die ga ik nu meteen verslinden!


Lang Verhaal Kort

Een goed geschreven verhaal dat speelt met de psyche van Keira terwijl juist Mount probeert haar blij te maken om haar echt te bezitten. Er is een personage groei van Keira dan wel Mount te zien wat ik zelf erg prettig vond zonder de chemie tussen de personages te schaden of saai te maken. Aan seksuele scenes ook weer geen gebrek ook al wordt er nu meer gefocust op de emotionele delen i.p.v. puur de lust. Smeken laat Meghan je, wat dit boek eindigt met een niet normale cliffhanger. gelukkig voor mij is de serie al compleet uitgebracht in het Nederlands door SVM Publishing.


Praktische Informatie

Titel: Rebelse koningin
Serie: Mount Trilogie
Auteur: Meghan March
Genre: Roman
Pagina’s: 228
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (Paperback): 9789493030152
Prijs (Paperback): €16,50
ISBN (E-book): 9789493030145
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:
4,5 lippies
Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] De romance van Keira en Lachlan vordert steeds verder en na het ongeluk aan het eind van deel 2, Rebelse koningin, is de band tussen hun onder een hoge druk […]

  2. […] De romance van Keira en Lachlan vordert steeds verder en na het ongeluk aan het eind van deel 2, Rebelse koningin, is de band tussen hun onder een hoge druk […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.