Unboxing

De Boekenbuit – Happily ever after

Hee Lieve Lezers,

Deze week kreeg ik de boekenbox van De Boekenbuit binnen van de maand september.
De box had iets vertraging maar dit mag de pret niet drukken. Het thema dat ik heb gekozen is “Happily ever after” dus in deze box kon je niets minder dan een sprookje verwachten. Daarbij was er ook de keuzemogelijkheid om de Engelse of de Nederlandse editie te krijgen. Natuurlijk heb ik gekozen voor de Nederlandse editie omdat dit mijn voorkeur taal is om in te lezen.

De Goodies

Wanneer je de box open maakt is het een soort grote grabbel box met schuimpjes dus ben ik als een klein kindje gaan grabbelen om de goodies te vinden.
Wat ik tegen kwam?

IMG_20191005_135303
Goodies uit de Happily ever after box

Met het grabbelen, wat ik zelf echt super leuk vond kwam ik als eerste een lavendel kaars van Romemadecandles tegen waar ik natuurlijk even aan wilde ruiken. In de kaars lijken echte stukjes van de lavendel te zitten wat erg aangenaam ruikt, ben bijna bang om deze aan te steken omdat die zo lief eruit ziet.

Met de tweede keer in de box graaien vond ik een shimmering body dust. Het flesje is super schattig, alleen weet ik niet zo goed wat ik er mee moet, misschien iets leuks om creabea mee te zijn. Het volgende item was een pin in de vorm van een kasteel dat me al vaag bekend voorkwam en meteen duidelijk maakte voor mij welk boek erin zit.

Wat voel ik bij de 4de keer? een potje met thee, deze ruikt echt heerlijk en ben erg benieuwd hoe deze zal smaken. de thee parels in de aller eerste Boekenbuit box waren echt super lekker!

Het laatste en toch voor mij wel leukste item in deze box is een handgemaakte boekenlegger met een draak en kralen in roze tinten. Wat is echt super leuk vind is dat Yvonne, de eigenaar van De Boekenbuit mijn naam met kraaltjes eraan heeft gemaakt.
Echt super leuk en lief <3

 

Het Boek

De omschrijving van de box gaf zeker al een aardig duidelijke hint van welk boek er in de box moest zitten. Aan de ene kant vind ik dit jammer, maar aan de andere kant ben ik erg bij met dat het zo duidelijk is omdat ik zelf met het desbetreffende boek al 10x in mijn handen heb gehad in de boekhandel.

Het boek is dus

Het Koninkrijk van Jess Rothenberg

Welkom in het Koninkrijk… waar ‘Happily ever after’ niet alleen een belofte is, maar een wet.

Het Koninkrijk is een fantasy-pretpark waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol virtuele draken, gigantische kastelen en hightech wezens.

Ana is een van de zeven Fantasisten, wondermooie android-prinsessen die ontworpen zijn om dromen waar te maken. Dan ontmoet ze Owen, die in het park werkt, en Ana krijgt voor het eerst gevoelens die verder gaan dan haar programmering… Ze is verliefd.

Maar het sprookje verandert in een nachtmerrie als Ana beschuldigd wordt van de moord op Owen. Het is het begin van de rechtszaak van de eeuw. Door getuigenissen in de rechtbank, interviews en Ana’s herinneringen ontstaat een verhaal van liefde, leugens en wreedheid – en wat het écht betekent om mens te zijn.

Dit mooie boek gaat op mijn te lezen stapel en wanneer deze uit is, zal ik zeker even laten weten wat ik ervan vond.

IMG_20191005_135600
Happily ever after box

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.