Recensie

Genadeloze koning – Meghan March (Mount trilogie #1)

Hee Lieve Lezers,

Het regent recensies want vandaag is er weer eentje voor jullie. Dit keer mocht ik van SVM Publishing de Mount trilogie van Meghan March lezen omdat er een blogtour aankomt rondom deze serie. Omdat het nogal vol is op de planning spreid ik dit uit over 3 weken. Vandaag mijn recensie van de Genadeloze Koning.
6 oktober volgt de recensie tijdens de blogtour met de Rebelse koningin en 11 oktober verschijnt de recensie van Zondig koninkrijk.

New Orleans is van mij.
Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen
– en ook van alles wat je niet ziet.
Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd.
Er was geen goede reden voor me om geld te lenen aan een distilleerderij, een bijna failliet familiebedrijf, behalve dat het me een fijn gevoel geeft dat ze daarom bij mij in het krijt staan.
Dat zíj daarom bij mij in het krijt staat.

Ze weet niet dat ze mijn aandacht heeft getrokken.
Ze had beter op moeten passen.
Ik zorg ervoor dat ze van mij wordt.
En dan verslind ik haar met haar en huid.
Wie weet houd ik haar wel bij me.

Het is tijd voor haar om haar schuld in te lossen.
Keira Kilgore, je nieuwe eigenaar heet Lachlan Mount.

In het eerste deel van de Mount trilogie maak je kennis met Keira Kilgore, zij is overwegend het personage waardoor je het verhaal beleefd. Keira is een vrouw die als koppig, sexy en geestdriftig kan worden omschreven. Ze is soms ook wat naïef als het op mannen aankomt en hoe hun denken.

Alles lijkt goed, tot de vuile was van haar ex man wordt gevonden. Ze ontmoet in haar eigen Whiskey brouwerij in haar eigen afgesloten kantoor Lachlan Mount. Met de mededeling dat haar overleden man 500.000 dollar van hem heeft geleend en dit nog niet terug heeft ontvangen. Keira krijgt 7 dagen om het bedrag te verzamelen om dit terug te betalen. Als andere optie krijgt ze de optie, haarzelf te geven.

Vanaf het moment dat de deadline is verstreken is de dynamiek tussen Mount en Keira heel bewegend en zeker niet saai. Keira weet wat ze wilt alleen haar lichaam, haar lust verraad haar waardoor ze “zwak” wordt voor Mount zijn charmes.
Mount weet ook wat die wilt, maar heeft een zekere bewondering voor haar en vind het leuk dat ze zo koppig is en juist tegen hem in gaat.

Beide personages blijven buiten dit nog vrij oppervlakkig en het draait echt om Keira haar lichamelijke sensaties met de daarbij gekomen groeiende haat voor Mount.
Het boek is zeker niet saai maar de personages hadden van mij wel iets meer diepgang mogen hebben. Hopelijk gebeurt dit in de Rebelse koningin wat meer.

Zoals Mount Keira laat smeken voor de bevrediging van haar seksuele behoeftes, zo laat Meghan March de lezer smeken voor het vervolg deel met een major cliffhanger die gewoon smeekt voor het vervolg die gelukkig al uit en vertaald is door SVM Publishing!


Lang Verhaal Kort

Opzoek naar een stomend verhaal met twee personages die een haat-liefde verhouding hebben? Dan is dit boek je antwoord. Erotische scenes geen gebrek en de lichamelijke sensaties van Keira worden goed beschreven net zoals de haat die ze voelt jegens Lachlan Mount. Na de enorme cliffhanger aan het eind laat Meghan March je smeken om meer 😉


Praktische Informatie

Titel: Genadeloze koning
Serie: Mount Trilogie
Auteur: Meghan March
Genre: Roman
Pagina’s: 203
Uitgever: SVM Publishing
ISBN (E-book): 9789493030091
Prijs (E-book): €6,99

Ik geef dit boek:
4 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.