Recensie

Gestrand, als liefde je overvalt – Lis Lucassen (California Campus #1.5)

Hee Lieve Lezers,

Met dit restje heerlijke weer buiten is lezen toch heerlijk! In de herfst is dit weer over wat ook wel charmes heeft. Maar, vandaag heb ik een recensie van Gestrand, als liefde je overvalt van Lis Lucassen. Dit is een Short Read dus een soort appeltje voor de dorst 😉

Als Julie met autopech strandt, is een lift in de spelersbus van de Las Vegas Bees de enige mogelijkheid om nog op tijd in Las Vegas te komen. Ze aarzelt dan ook niet te lang en neemt het aanbod van de quarterback Ren aan om mee te reizen naar Sin City. Gaandeweg de rit komt ze erachter dan ze meer gemeen heeft met Ren dan ze denkt. In Las Vegas aangekomen, wil ze nog geen afscheid nemen van de jongen die zichzelf omschrijft als “het zwarte schaap van de familie”. Ren laat haar zijn stad zien en Julie merkt dat ze voor hem valt. En hard ook. Maar hoeveel kans heeft een relatie als je maar één nacht samen hebt?

IMG_20190824_134015

Omdat het een short read is, is dit verhaal heel kort. Het telt maar 48 pagina’s dus het verhaal begint meteen met een kleine intro die overlapt met Grenzeloos. Het stukje overlap maakt meteen de emoties los die er bij grenzeloos al waren gecreëerd.

In deze novelle ontmoetten we Julie en Ren, de chemie is meteen voelbaar. Ze claimen beide “Het zwarte schaap” van de familie te zijn.
Dit geeft ze veel raakvlakken en houd het heel leuk, het boek leest reeds heel snel weg. Voor mij zaten er een paar dingen in die in vermoedde en ook juist waren. Dit is jammer, maar hoe het is uitgewerkt vond ik wel echt heel leuk.


Lang Verhaal Kort

Een appeltje voor de dorst die zeker niet teleurstelde. Het begint meteen vlot en weet de lezer meteen mee te nemen in het verhaal in “Sin city”. Dit boek zou ik zeker nog een keer lezen ook al hoop ik stiekem nog een boek over Julie en Ren te lezen want ik vind ze echt een leuke match!


Praktische Informatie

Titel: Gestrand, als liefde je overvalt
Serie: California Campus
Auteur: Lis Lucassen
Genre: Roman, New Adult
Pagina’s: 48
Uitgever: Zomer&Keuning
ISBN (paperback): 9789401916004
Prijs (Paperback): €6,99
ISBN (E-book): 9789401915991
Prijs (E-book): €2,99

Ik geef dit boek:
4 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. Wauw maar 48 pagina’s? Ik kan mij niet herinneren dat ik ooit zo’n dun boekje heb gelezen. Maar het klinkt wel als een fijn boekje om even tussendoor te lezen.

    Bettie
    http://www.thewildflowerhippie.com

    1. Zeker, een heerlijk boek voor tussendoor!

  2. […] van deel 2 in de California Campus serie met jullie delen. Van deel 1, Grenzeloos en de short read, gestrand heb ik erg genoten. Is het Lis Lucassen gelukt dit zo te houden? Door Zomer en Keuning mocht ik dit […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.