Recensie

Blogtour, Shay; Ik haat dat ik van je hou – Tijan

Hee Lieve Lezers,

Het is nu zomer, dus wat beter dan een stomende feelgood om dit te vieren?
Voor Tinteling Romance doe ik mee aan de blogtour van Shay, Ik haat dat ik van je hou geschreven door Tijan. Wees klaar om te smelten want het boek is heet 😉

Regel nr. 1: Geen knappe jongens.
Dat zal misschien raar klinken en dat snap ik. Het was ook een beetje raar, maar het was de bedoeling dat de universiteit mijn toevluchtsoord zou worden. De plek waar ik overnieuw kon beginnen. De geruchten, het geroddel en de jaloezie die ik op de middelbare school had moeten doorstaan… Het zou allemaal voorbij zijn.

Niemand zou me hier kennen.

Regel nr. 2: Geen drama.
Ik zou rechten studeren. Ik zou een paar hechte vriendschappen sluiten. Alles zou appeltje-eitje gaan. Niemand ging me gebruiken of kwetsen.

Dat zou ik niet laten gebeuren.

Regel nr. 3: Nieuw jaar. Nieuwe plek. Nieuwe ik.
Toch?
Fout!

Het ging allemaal mis dankzij Shay Coleman, de aanvoerder en quarterback van het footballteam. Hij was een ‘grote jongen’ op de campus. Een arrogante kwast met die al even arrogante grijns van ‘m. Hij volgde hetzelfde college als ik.

Ik haatte hem direct…
En hij stond op het punt al mijn regels te verbreken.

Shay (ik haat dat ik van je hou) is een New Adult Sports Romance met een duister randje.

img_20191227_130529.jpg
Shay, Ik haat dat ik van je hou van Tijan

In Shay, ik haat dat ik van je houd lees je het hele verhaal vanuit het perspectief van Kennedy Clarke. Ze is een meisje dat de universiteit ziet als een nieuwe start en alles wat ze aan de middelbare school zo haatte wilde veranderen nu alles nieuw was en niemand haar kende.

Dit loopt echter al heel snel mis wanneer Shay Coleman met haar in een projectgroep wordt ingedeeld. De chemie tussen deze twee is meteen merkbaar en je ziet meteen dan Kennedy zich tot hem voelt aangetrokken. Dit wil ze alleen niet tot de lust te groot wordt en ze toegeeft.

op ongeveer 1/3 van het boek begint het verhaal heel snel te lopen en gebeurt er alles tegelijk. Je krijgt als lezer een heerlijke dosis spanning en een je blijft geboeid en wilt blijven lezen. Helaas wanneer je ongeveer 100 pagina’s verder bent is dit allemaal klaar en valt het boek stil. Dit bleef zo tot het einde. Dit vond ik erg jammer en had voor mijn gevoel beter uitgesmeerd kunnen worden door het hele boek.

Met Kennedy kon ik niet heel goed een binding krijgen omdat je te weinig informatie kreeg over haar verleden tot alles in een keer explodeerde en ze het met Shay deelde.
Tegen het einde van het boek ken je haar en blijkt ze gewoon een hele lieve meid te zijn die bang is om gekwetst te worden. De zachte en lieve kant had wat meer mogen worden uitgediept zodat je meer begrip kreeg voor haar als personage.


Lang Verhaal Kort

Een verhaal met veel seksuele scenes, soms niet iets toevoegend aan het verhaal. Het boek leest redelijk weg alleen heeft een langzame opbouw, heel snel midden en een traag einde. Kennedy is niet heel toegankelijk als personage, maar aan het einde is ze je beste vriendin.


Praktische Informatie

Titel: Shay – Ik haar dat ik van je hou
Serie: 
Auteur: Tijan
Genre: Roman
Pagina’s:
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): 9789492507198
Prijs (Paperback): €19,99
ISBN (E-book): 9781386595663
Prijs (E-book): €9,99

Ik geef dit boek:
3 lippies

 

Liefs,

Liz

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.