Recensie

Blogtour, De Bijles – Sara Ney

Hee Lieve Lezers,
Vandaag mag ik mijn review voor de blogtour publiceren! dit keer is het van De Bijles, uit de Hoe sla je een hufter aan de haak serie. Dit is het eerste deel geschreven door Sara Ney.

Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k. Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian ‘Oz’ Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.

Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Hij wil haar beter leren kennen.
Hij wil haar helemaal gek maken.
Hij wil… Haar.

img_20191227_173513.jpg
De Bijles, deel 1 van de Hoe Sla Je Een Hufter Aan De Haak geschreven door Sara Ney

In De Bijles heeft Sara Ney een heerlijk verhaal met liefde, haat en veel emoties gecreëerd. Dit verhaal wordt beleefd vanuit twee perspectieven, die van Sebastian Osborne en Jameson Clarke.

De chemie tussen Jameson en Oz voel je als lezer meteen en het is heel leuk om te lezen hoe een jongen en een meisje er mee omgaan. Al snel krijgt Jameson een aantal bijnamen van Oz waar ze gehoor aan geeft maar de naam Schatje is voor haar not done.
Ze wordt onder andere Jim en james genoemt, jimmy komt ook sporadisch voor.

Het was wel even wennen omdat ik James een jongensnaam vind, gelukkig moest Oz er ook aan wennen wat het wel een humoristisch dingetje maakte.

De chemie tussen deze twee wordt op gegeven moment dusdanig sterk dat er door Sara Ney heel erg wordt toegewerkt naar de eerste keer dat ze seks gaan hebben. Ik kan je vertellen dat dit niet veilig is om te lezen in een publiekelijke ruimte wat het is echt super steamy!

‘Als jij mijn huiswerk was, zou ik je op dit moment doen op mijn bureau’ – Sara Ney

Wat ik zelf ook erg leuk vond aan het boek is dat elk hoofdstuk een inleidende quote had, waarvan ik bij een aantal echt moest lachen of het zo herkenbaar vond bij dit boek dat het een big smile op je gezicht tovert.

Als laatste wil ik nog kwijt over dit boek is dat ik aangenaam verrast ben erdoor, ook al heeft het toch wel bijna drie kwart van het boek geduurd heeft voor er een steamy scene kwam. Daarbij is het heel fijn om te lezen hoe de personages zichzelf ontdekken en ontwikkelen en natuurlijk hoe Oz en James naar elkaar toe groeien zonder dat ze het zelf echt door hebben. Doordat het een aardige tijd duurt verlang je er als lezer net zo erg naar als James en Sebastian, alle vezels in je lichaam smeken om gewoon door te gaan omdat het voor beide personages het teasen steeds zo goed voelt.

‘Ben jij mijn eindtoets? In dat geval kan ik me wel drie uur en drie kwartier op je uitleven… met tussentijds tien minuten snackpauze’ – Sara Ney

 


Lang Verhaal Kort

Een boek dat je in één zucht uitleest. De schrijfwijze is heel prettig en de lezer kan zich makkelijk identificeren met Jameson en Sebastian. De lezer krijgt informatie van twee personen waardoor het leuk is om te zien hoe Oz en James rond elkaar draaien en worstelen met hun gevoelens. Dit boek heb ik met veel plezier gelezen. Deel twee kan mij daarbij ook niet snel genoeg uitkomen!


Praktische Informatie

Titel: De Bijles
Serie: Hoe sla je een hufter aan de haak
Auteur: Sara Ney
Genre: Roman, New Adult
Pagina’s: 100
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): 9789492507174
Prijs (Paperback): 
ISBN (E-book): 9781386998549
Prijs (E-book): €7,99

Ik geef dit boek:
4 lippies

 

Omdat er nog een super leuke win actie gaat komen, neem ook een kijkje op de andere blogs die mee doen aan de blogtour!

Duntax.nl

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.