Recensie

Hartstocht – Erin Watt (De Royals #3,5)

Hee Lieve Lezers,

Zo vol met recensies dat juni was, zo rustig in het nu in juli. Helaas heb ik weinig tijd gehad om echt veel te lezen, maar hier is weer een nieuwe recensie!

Hartstocht is deel 3,5 in de verslavende en waanzinnig populaire Young Adult serie De Royals van Erin Watt. Twee jaar geleden kostte een misstap Gideon het meisje van zijn dromen. Sindsdien worstelt de oudste Royal-broer met de liefde, ook al denkt iedereen dat hij Savannah al lang vergeten is. Wanneer ze plotseling op de universiteit verschijnt, kan Gideon zich niet meer verschuilen achter zijn stoere voorkomen. Hij is vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen. Maar Savannah peinst er niet over hem ooit nog een kans te geven.

IMG_20190714_140805

In deel 3.5 wordt het verhaal van Gideon en Savannah aan de lezer verteld. In deel 1, 2 en 3 van de Royals serie maak je al kennis met Gideon en ook met Savannah.
Echter geven deze boeken maar een klein stukje prijs over wat er nu precies is gebeurt tussen die twee.

Als lezer was ik dus super blij om dit eindelijk te weten te komen en ik kan je zeggen dat het weer smullen is met dit boek. Een grote dosis drama, liefde en natuurlijk ook het stukje haat van Sav naar Gideon.

Het verhaal wordt vanuit Gideon zowel Savannah’s perspectief bekeken waardoor je ze allebei goed leert kennen en ook van beide partijen begrijpt wat ze voelen.
De heftige onderwerpen worden heel luchtig en soms met een vleug humor gebracht waardoor het boek zeer vlot leest en toch je die pijn heel even kort laat voelen.


Lang Verhaal Kort

Een zeer vlot boek wat je in een zucht uitleest. Het had voor mij een volledig boek mogen zijn in plaats van een Novelle want Gideon en Savannah hebben een zeer bijzondere relatie. Die echt heel leuk is om te lezen.


Praktische Informatie

Titel: Hartstocht
Serie: De Royals
Auteur: Erin Watt
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 176
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
ISBN (paperback): 9789026149146
Prijs (Paperback): €13,99
ISBN (E-book): 9789026149153
Prijs (E-book): €9,99

Ik geef dit boek:

3,5 lippies

 

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.