Unboxing

Blossom Books – De verminkte koning box

Hee Lieve Lezers,

Gister kwam de lang verwachtte boekenbox van De verminkte koning van Leigh Bardugo eindelijk binnen. Als je geen spoilers wilt, raad ik aan om nu te stoppen met lezen.

Boekenbox inhoud van De Verminkte Koning
Boekenbox inhoud van De Verminkte Koning

Om maar meteen met de deur in huis te vallen heb ik alles op 1 foto gezet omdat het boek, de bookplate en de pin toch al bekend waren.

In de box vond ik als eerste een vertaalde brief van Leigh Bardugo en wat er in staat vind ik toch wel hartverwarmend, ze heeft zo veel liefde voor de boeken, maar ook voor haar lezers. De kaars van Letters and Lights vind ik zelf erg lekker ruiken en zal ik denk ik branden zodra het wat kouder wordt buiten.

De emaille mok vind ik echt heel leuk, helaas is het niet helemaal netjes afgewerkt, ik weet niet of het zo hoort, maar dat lijkt me niet.

De Lucifers in de box kon ik niet echt plaatsen. Helaas denk ik hierbij, wat moet ik daarmee? Deze vind ik dus niet echt iets toevoegen. Dit geld ook voor de honing, heel leuk idee alleen het potje is niet een vacuüm waardoor ik niet weet hoe lang deze houdbaar is en waar de honing vandaan komt. Dan nog de zaadjes, ik ga ze wel planten maar heb geen idee wat eruit moet komen… weer een beetje cheap om in een box te doen als je het mij vraagt.

Natuurlijk draait het om het boek die erin zit met de pin en bookplate, maar had eigenlijk meer verwacht van BlossomBooks. Met spread the book love hebben ze zulke leuke goodies dus verwachtte er meer van.

Wat vinden jullie van deze box?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.