Recensie

Blogtour, Knetterverliefd – Vannessa Thuyns

Hee Lieve Lezers,
Wat een feest is het bij Dutch Venture Publishing, de hele maand juni zijn er blogtours!
Vandaag is het aan mij om mijn review van Knetterverliefd te delen. Dit boek is geschreven door Vanessa Thuyns. En nogmaals een dankjewel voor Dutch Venture Publishing voor het recensie exemplaar.

De 29-jarige Caro wordt harteloos gedumpt door haar arrogante vriend. Haar beste vriendinnen verklaren haar voor gek als ze het hippe Amsterdam ontvlucht om een bouwvallig huisje in een dorp te huren. Caro’s nieuwe woonplek blijkt echter allesbehalve ontspanning te bieden dankzij de aanwezigheid van een dorpsgek, een sexy huisbaas, zeer bemoeizuchtige buren, een wraakzuchtige ex, een criminele bende en een aantrekkelijke huisarts.
Zal het Caro lukken om vanaf deze plek haar leven weer op orde te krijgen?

Knetterverliefd van Vanessa Thuyns
Knetterverliefd van Vanessa Thuyns

Als ik de omschrijving van het boek lees wekt dit mijn interesse zeer zeker, alleen komt de cover op mij dan weer iets kinderlijk over. Na het lezen van Knetterverliefd vind ik de cover niet echt passen bij het verhaal, kleurrijk is die zeker wel en het idee is ook erg leuk.

In Knetterverliefd maak je kennis met de 30-jarige Carolina Linguri, ook wel Caro genoemd. Na haar break-up met Julian is ze het pad een beetje kwijt en wil even aan alles qua emoties ontsnappen.

Caro is voor de lezer een heel toegankelijk personage en iedereen die wel eens goed liefdesverdriet heeft gehad kan zich wel met haar identificeren. Dit boek is voor mij een echte feelgood waarbij er niet één, maar drie knappe mannen voorkomen.

Een van deze mannen is Julian, hij heeft een korte terugkerende rol, hij is in mijn ogen een echte pain in the ass. Hij denkt alleen maar aan zichzelf en doet alles wat hij zelf wilt zonder na te denken over de gevolgen.

Als tweede heb je Lucas, hij is de huisbaas van Caro haar huisje waar ze intrekt nadat de relatie met Julian is gestrand. Hij word vrij mysterieus gehouden en wordt omschreven als een harde zakenman. Wanneer Caro heb beter leert kennen vind ze hem arrogant, maar blijft aan hem denken.

Als laatste heb je Sebastiaan, hij is een dokter. Hij wordt omschreven als heel zorgzaam, attent en lief. Hij is zoals die omschreven wordt eigenlijk een perfecte man. Een man waar menig vrouw voor zou vallen.

In Knetterverliefd ontstaat er een love triangle tussen Caro, Lucas en Sebastiaan.
De emoties die erin naar voor komen zijn begrijpelijk, alleen weten deze me niet te roeren of mee te nemen.

In het begin van dit boek wordt er door Caro en haar twee vriendinnen een bucket list gemaakt. De vriendinnen van Caro willen dat ze dit in een jaar gaat afwerken, maar gaat haar dat lukken? Gedurende het verhaar wordt de bucket list heel erg naar de achtergrond geplaatst en dit vind ik wel jammer, had hier graag wat meer aandacht voor gezien.


Lang Verhaal Kort

Knetterverliefd is wel voorspelbaar, dit vond ik erg jammer. Het voelde alsof ik een verhaal als dit al vaker heb gelezen en helaas had het boek niet veel verrassende elementen. Het boek heeft me wel een heerlijke middag gegeven, dit boek is heerlijk om tussendoor te lezen en even een feelgood momentje voor jezelf te hebben.


Praktische Informatie

Titel: Knetter verliefd
Serie: 
Auteur: Vanessa Thuyns
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult
Pagina’s: 260
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789492585370
Prijs (Paperback): €15,00
ISBN (E-book): 9781386932567
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:
3 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. […] De volgende van Dutch Venture Publishing van van een debuterende schrijfster, Vanessa Thuyns. Ze heeft een feelgood geschreven met als titel Knetterverliefd. […]

  2. […] Knetterverliefd – Vannessa Thuyns […]

  3. […] Thuyns is inmiddels geen onbekende meer in boekenland. Zij schreef eerder al Knetterverliefd en Vakantievlinders. Vandaag mag in het kader van de blogtour rondom haar nieuwste feelgood, […]

  4. […] wel is het vandaag eindelijk mijn beurt om de recensie te delen. Vannessa Thuyns kennen we al van Knetterverliefd, Vakantievlinders en Negentig […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.