Recensie

Blogtour, Zomer in Carrick Park – Kirsty Ferry (Tempest zussen 1)

Hee Lieve Lezers,

Juni is een echte feestmaand, want er staat weer een blogtour op de planning.
In mei waren er slechts 3 boeken gereviewd en deze maand worden het er wel 6!
Voor Chock Lit NL heb ik Zomer in Carrick Park van Kirsy Ferry mogen lezen.
Dit is een echte zomerse feelgood!
Lees je mee?

Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze…

Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen.

De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Zomer in Carrick Park van Kirsty Ferry
Zomer in Carrick Park van Kirsty Ferry

 

Dit boek geeft wat het je beloofd, een heerlijke zomerse feelgood.
Het verhaal wordt vertelt vanuit twee personen, namelijk Rosa Tempest en Joel Leicester.

Rosa wordt omschreven als een tengere niet heel lange vrouw met witblond haar en mooie blauwe ogen. Ze is de oudste van een drieling en heeft in haar leven vertrouwen in de medemens verloren. Rosa is een echte keukenprinses en bakt de lekkerste taarten.

Joel is een man die lang is, donker har heeft en helder groene ogen. Zelf vind ik dit wel een leuke omschrijving want groene ogen zijn prachtig! Hij is een doorzetter en heeft een eigen reclame bedrijfje.

Dit boek telt 100 pagina’s dus te veel vertellen is niet zo handig, wat ik wel kan zeggen is dat er veel onduidelijkheid is tussen Rosa en Joel. Hoe Kirsty Perry dit heeft uitgewerkt is erg leuk en had tijdens het hele boek een achterlijke grijns op mijn gezicht omdat het heel herkenbaar is.

Tijdens het lezen van dit verhaal kwam een spreekwoord dat ik vaker hoor aan bod namelijk:

De liefde van de man gaat door de maag

Dit vind ik een heel leuke toevoeging!

Omdat dit boek over een hotel gaat waar veel trouwerijen worden gehouden, komt er morgen (zaterdag) een checklist voor wat er allemaal komt kijken bij het plannen van een trouwerij. Dit moet de bridezilla’s to be en hun Mamzilla een handje helpen.


Lang Verhaal Kort

Een boek dat ik zeker een tweede keer zal lezen omdat je er een heerlijk gevoel aan over houd. Het is dan misschien een beetje voorspelbaar maar dit maakte het voor mij niet minder leuk om te lezen!


Praktische Informatie

Titel: Zomer in Carrick Park
Serie: 
Auteur: Kirsty Ferry
Genre: Feelgood
Pagina’s: 100
Uitgever: Choc Lit NL
ISBN (paperback): 9789492507181
Prijs (Paperback): €9,95
ISBN (E-book): 9781386953869
Prijs (E-book): €2,99

Ik geef dit boek:
3,5 lippies

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

19 Reacties

 1. Leuk gedaan 🙂

 2. […] beloofd in de blogpost van Zomer in Carrick park heb ik voor jullie een checklist gemaakt voor de benodigdheden voor het plannen voor een […]

 3. […] feelgood is in tegenstelling tot Zomer in Carrick park veel diepgaander en de personages zijn veel volwassener. Dit boek heeft me op veel manieren verrast […]

 4. […] Zomer in het Kunstcafé van Sue McDonagh en Zomer in Carrick Park van Kirsty Ferry […]

 5. Puur op basis van de cover zou ik dit boek al meenemen denk ik. Het oogt heel uitnodigend.

 6. Ik wil toch even zeggen dat je echt een super leuke website hebt en jouw schrijfstijl is dus echt super 😀 Maakt het zo makkelijk om verliefd te worden op de boeken 😛

 7. Ikzelf zou niet zo snel voor dit boek kiezen hihi, ik houd meer van zelfhulpboeken. Maar ik kan wel begrijpen dat je hier een feelgood zomergevoel bij krijgt! (:

 8. Normaal ben ik vooral van de thrillers, dus dan is dit wel iets compleet anders, maar voor een zwoele zomeravond lijkt het mij perfecte leesvoer.

 9. Maar 100 bladzijdes voor een roman die zo leuk klinkt? Dat is echt jammer haha 🙂 ik wil deze wel lezen

  1. Zeker doen, het leest heerlijk weg en naja 100 paginas is wel goed voor dit boek

 10. Klinkt leuk, maar zijn 100 pagina’s niet weinig? Leest het dan niet te snel?

  1. Valt heel erg mee, het boek is heel leuk en vlot geschreven en voelt niet als maar 100 pagina’s. Het verhaal is echt af als die uit is.

 11. Dit klinkt wel goed. Ik ben op zoek naar boeken voor mijn vakantie.

  1. Dan kan je zeker een kijlje nemen bij de recensie van Knetterverliefd en zomer in het kunstcafe, beide heel erg leuk!

 12. […] zeker dat Choc Lit NL deze gaat uitbrengen! Als dit je eerste kennismaking is, raad ik zeker aan Zomer in Carrick Park te […]

 13. […] feelgood is in tegenstelling tot Zomer in Carrick park veel diepgaander en de personages zijn veel volwassener. Dit boek heeft me op veel manieren verrast […]

 14. […] zeker dat Choc Lit NL deze gaat uitbrengen! Als dit je eerste kennismaking is, raad ik zeker aan Zomer in Carrick Park te […]

 15. […] beloofd in de blogpost van Zomer in Carrick park heb ik voor jullie een checklist gemaakt voor de benodigdheden voor het plannen voor een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.