Unboxing

Fairyloot – Unlikely Romances

Hee Lieve Lezers,

Wat een drukte hier bij mij, maar goed, hier is die dan de unboxing van de Fairyloot van maart 2019… Unlikely Romances!

Wil je geen spoilers, dan moet je nu stoppen met lezen.
Ben je nieuwsgierig, lees dan gezellig mee!


De Goodies

Deze box is weer goed gevuld, het eerste wat ik zie is een pastelkleurige reisbeker. Deze is zoo gaaf met aan twee kanten een mooie quote. Ook al heb ik de Touching Juliette serie nog niet gelezen vind ik deze wel echt super mooi. Van de zomer kan ik hier heerlijk mijn smoothie uit drinken, geen vliegen meer erin!

touching juliette reis beker
Touching Juliette reis beker

Het volgende wat ik tegen kwam was een theedoek, dit was even een momentje van “wat moet ik daar nu weer mee?”. Toen kwam ik op het idee om dit een kussen te maken of een leuk wandkleed. De selectie is immers een van mijn favoriete series! de artwork vind ik ook echt super mooi!

Natuurlijk zaten er ook weer de tarotkaarten in van six of crows, dus deze mogen naar een ander huisje. Vervolgens vind ik magnetische boekenleggers, de serie ken ik niet. De art vind ik alleen niet zo mooi dus bewaren doe ik deze ook niet. Erg jammer want magnetische boekenleggers zijn heel handig!

Goodies mei
Goodies uit de Mei 2019 Fairyloot Unlikely Romances box

Een kroon sleutelhanger, deze moet wel van The cruelprince zijn, heb het boek nog niet gelezen maar hoop stiekem dat deze vertaald gaat worden. Be a princess wear a crown 🙂
een sticker van Magnus en Alec kwam ik tegen, het idee is super leuk alleen het oogt heel goedkoop. Waar moet ik deze sticker laten want showen zoals die er uit ziet vind ik het net niet.

Mijn hart ging sneller slaan, een make-up tasje met een super mooie quote erop en mooi versierd! Ik weet dat die niet zo word genoemd op de spoiler card maar dit wordt mijn nieuwe make-up pouch! thank you Fairyloot!
Natuurlijk ontbrak A court of thorns and roses niet in deze box, ik bedoel Rhysand en Feyre waren heel unlikely om samen te komen en het is een kaars! Yay, deze gaat voor de show op mijn Sarah J. Maas plank!

Als laatste maar zeker niet het minste, het boek dat in deze box zat.

Het boek is….

 


Het Boek

The Beholder van Anna Bright

The Beholder van Anna Bright
The Beholder van Anna Bright met auteur letter

Kiera Cass raad dit boek al aan, dus wat is not to like? het boek ziet er super mooi uit en heeft mooie pastel roze sprayed edges #InLove!
De cover zelf vind ik niet super girly maar wel erg mooi. Ik kan niet wachten om het te gaan lezen.

dit is de beschrijving van goodreads:

Selah has waited her whole life for a happily ever after. As the only daughter of the leader of Potomac, she knows her duty is to find the perfect match, a partner who will help secure the future of her people. Now that day has finally come.

But after an excruciatingly public rejection from her closest childhood friend, Selah’s stepmother suggests an unthinkable solution: Selah must set sail across the Atlantic, where a series of potential suitors awaits—and if she doesn’t come home engaged, she shouldn’t come home at all.

From English castle gardens to the fjords of Norge, and under the eye of the dreaded Imperiya Yotne, Selah’s quest will be the journey of a lifetime. But her stepmother’s schemes aren’t the only secrets hiding belowdecks…and the stakes of her voyage may be higher than any happy ending.

Dit klinkt beter dan ik hoopte, ik denk dat deze mee gaat in de zomer vakantie om te lezen. Om dit mooie pakket nog een beetje aandacht te geven, een overzicht van de complete box.

De Fairyloot Unlikely Romances box
De Fairyloot Unlikely Romances box

Wat vinden jullie van de mei 2019 Fairyloot Unlikely Romances box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. […] gesigneerd, The Beholder van Anna Bright is een Fairyloot exclusive van de maand mei, de unboxing vind je hier. De boeken van Stieg Larsson komen uit de kringloop en waren slechts €6,50 dat is […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.