Recensie

Razend – Lis Lucassen (Hitte #2)

Hee Lieve Lezers,
Vandaag heb ik de review van Razend geschreven door Lis Lucassen voor jullie!
Gister zijn deze samen met Hitte en Zomer uitgekomen met een nieuwe cover.

Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv.
Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

FB_IMG_1556723543153.jpg
De vernieuwde cover van Lis Lucassen haar verhaal van Stef en Liv in Razend

Aller eerst even een beetje liefde voor de nieuwe cover, net zoals bij Hitte vind ik deze een stuk mooier en beter passen bij het verhaal. De oude cover zou ik zelf minder snel kopen omdat dit mij iets seksueel te opzichtig is. Geen zorgen, in dit boek zitten reeds een genotzalige dosis erotische scenes!

In dit boek beleef je het verhaal vanuit het perspectief van Stef (Stephen). In het boek Hitte waar je Lynn en Daan volgde heb je al kennis gemaakt met hem. Hij liet daar al zien dat hij een geheim had, in Razend gaat Lis Lucassen hier dieper op in. Stef is altijd boos en geeft zichzelf de schuld van alles wat er is gebeurt in zijn verleden. De emoties die hij zo graag wilde vergeten en onderdrukken kwamen allemaal weer naar boven toen hij Liv ontmoette.

Het andere perspectief waardoor je dit boek leest is dat van Liv. Ze is een meisje dat zelf al genoeg heeft mee gemaakt en zich alles uit het verleden haarfijn herinnert. Liv zoekt bewust contact met Stef, waarom ze dit doet, mag je zelf ontdekken.

Snel kom je er als lezer al achter dat Stef een ander persoon is dan dat hij aan de buitenwereld laat zien. Het fijne is van het lezen in twee perspectieven is dat je een klein beetje van beide personages hun emoties mee krijgt. Misschien is het voorspelbaar, maar ik vind dit de pret niet drukken, Liv en Stef zijn gemaakt voor elkaar. Hoe ze er achter komen en wat er allemaal is gebeurt in hun verleden maakt dit een leuk boek.
Het boek leest vlot weg en is niet heel dik, zelf vind ik dit wel fijn omdat dit verhaal er een is die je ook gewoon lekker ergens los kan lezen. Het is niet perse nodig om eerst Hitte gelezen te hebben want ze lopen niet over in elkaar. Er wordt slechts een paar keer kort naar verwezen maar is niet van belang om het verhaal te snappen.


Lang Verhaal Kort

Een meeslepend en pakkend verhaal waar weer liefde, pijn en verdriet goed aan bod komen. Lis heeft me een brok in mijn keel gegeven die ze steeds weer wist op te roepen. De flashback momenten in het boek geven op een prettige manier het verleden weer en zijn precies op de juiste momenten gegeven waardoor je als lezer geboeid blijft.
Als dit boek in deze cover in paperback uitkomt wil ik deze zeker in mijn kast hebben!


Praktische Informatie

Titel: Razend
Serie: Hitte
Auteur: Lis Lucassen
Genre: Feelgood, Roman, New Adult
Pagina’s: 209
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): – 
Prijs (Paperback): – 
ISBN (E-book): 9781386174035
Prijs (E-book): €2,99

Ik geef dit boek:
4 lippies

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. […] Gedurende dit avontuur zit er meer spanning in en meer mysterie dan in deel 1, Hitte en deel 2, Razend. Zelf vind ik dit wel fijn want dit maakt het leuker. Dit boek gaat veel meer over het zelf aspect […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.