Recensie

Hitte – Lis Lucassen (Hitte #1)

Hee Lieve Lezers,

Van Tinteling Romance heb ik de e-boeken serie gekregen van Lis Lucassen bestaande uit Hitte, Razend en Zomer!
Vandaag heb ik de review van Hitte voor jullie en dit boek wil je als echt lezen.
Lees mee waarom hier onder!

Onder de hete zon, duizenden kilometers van huis, probeert Lynn Stevens haar leven weer op te pakken om de herinnering aan die ene fatale nacht te vergeten. Ze ontmoet Daan, de jongen met het wispelturige gedrag en de broeierige bruine ogen, die verplicht met zijn ouders op vakantie is. In hem ziet ze haar eigen worsteling weerspiegeld, iedere keer als ze te dichtbij dreigt te komen. Daan houdt er niet van aangeraakt te worden. Maar als hij erachter wil komen welk geheim Lynn met zich meedraagt, betekent dit dat hij zich wel moet blootgeven.

IMG_20190425_184354.jpg
beginnen aan Hitte van Lis Lucassen!

De flaptekst van het boek beloofd dat dit een boek zal zijn met genoeg romantiek en natuurlijk een brandend verlangen naar elkaar van de hoofdpersonen.
Ik val maar meteen met de deur in huis, want woowie dat is wel gelukt. De vonken spatte er vanaf!

Dit boek en de andere delen hiervan (Razend en Zomer) zijn al eerder uitgebracht door Lis Lucassen alleen met een andere cover. Zelf vind ik de nieuwe cover veel leuker en past deze cover beter bij het verhaal.

Hitte wordt vertelt vanuit het perspectief van Lynn en dat van Daan.
Lynn is een meisje met een vreselijk trauma en wil het liefst het vergeten wat er gebeurt is, maar dit kan niet. Ze wil vluchten voor alles tot ze Daan ontmoet en ze zich onverklaarbaar tot hem voelt aangetrokken. Hij haalt alles los wat ze zo graag wilde wegstoppen.

Daan is een jonge van 18 jaar die verplicht mee moest op vakantie met zijn ouders. Hij ziet alles niet meer zitten en is boos op alles en iedereen om wat hem is aangedaan. Dit alles veranderde op het moment dat hij Lynn ontmoette, het meisje van het animatie team. Naarmate hij haar beter leert kennen en ook haar geheimen te weten komt, krijgt hij hoop. Zou hij weer normaal kunnen zijn en gelukkig kunnen worden, met haar?

Vanaf de eerste bladzijde neemt Lis Lucassen je mee op een verhaal waar twee beschadigde tieners in de knoop zitten met zichzelf. Ondanks je het vanuit twee perspectieven leest, weet je als lezer niet wat er gebeurt is met Daan en Lynn.

De ontluikende liefde, zelf acceptatie en bevrijding staan hier centraal. Beide personages hebben een heftig verleden en toch leest het boek heel makkelijk en lekker weg. Je wilt weten wat er is gebeurt en hoopt dat ze uiteindelijk een goed einde krijgen


Lang Verhaal Kort

Een goed geschreven boek met een toch wel heftig onderwerp. Het wordt heel luchtig gebracht en bevat een heerlijke dosis romantiek. Erotische scenes was geen gebrek!
Dit boek kan je heerlijk tussendoor lezen want met een verhitte zucht is die uit.


Praktische Informatie

Titel: Hitte
Serie: Hitte
Auteur: Lis Lucassen
Genre: Feel good, Roman,  New Adult
Pagina’s: 217
Uitgever: Tinteling Romance
ISBN (paperback): – 
Prijs (Paperback): – 
ISBN (E-book): 9781386657026

Prijs (E-book): €2,99

Ik geef dit boek:
4 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. […] willen vergeten. Gedurende dit avontuur zit er meer spanning in en meer mysterie dan in deel 1, Hitte en deel 2, Razend. Zelf vind ik dit wel fijn want dit maakt het leuker. Dit boek gaat veel meer over […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.