Unboxing

Fairyloot – Dark Magic

Hee Lieve Lezers,

Gister avond tijdens het barbecuen de DHL postbezorger langs!
Dus vandaag heb ik voor jullie de unboxing van de Fairyloot Dark Magic!

Wil je geen spoilers, kijk dan niet onder de foto!
ben je nieuwsgierig, kijk dan gezellig mee 🙂

Als eerste kom ik de spoiler card tegen, deze leg ik als eerste even opzij omdat ik graag zelf alles ontdek.


De Goodies

Als eerste kwam ik een aantal kleine goodies tegen, deze heb ik allemaal uitvoerig zitten bekijken

Dark Magic goodies
Dark Magic goodies

Aller eerst kwam ik een zeep tegen, de Philosopher’s stone soap. deze kan niet anders dan geïnspireerd zijn op het aller eerste deel van Harry Potter. er zit ook een kleine health stone is wat dan wel erg leuk is. Deze goodie zal ik alleen niet gebruiken, deze zal dan tussen de sjaaltjes of sokken komen. Deze gaat dus een nieuw huisje zoeken.

De notebook is het volgende item wat ik tegen kwam, deze is van “The children of blood and bone” deze serie heb ik nog niet gelezen, maar kijk naar die shiny voorkant. Hier wordt ik zelf wel heel blij van dus deze is een echte keeper!

Een tea strainer is het volgende wat ik tegen kwam. Ik viel er meteen van in katzwijm want in zocht al langer een leuk thee eikeltje voor mijn verse thee. Helaas ruikt deze heel erg chemisch dus zal deze eerst even goed soppen en schoon maken want wil geen nasmaak aan mijn thee.

Natuurlijk zaten er deze maand ook weer twee van de Fairyloot exclusive tarot kaarten in. Deze zijn van de Grisha serie en deze heb ik nog niet gelezen dus heb nog niks met deze kaarten , mogen dus ook weg want ga er niks mee doen, gelukkig zijn er genoeg andere mensen die ze willen.

In de februari Fairyloot zat “A curse so dark and lonely” en daar zat nu een leuke pin van in! Ik vind deze echt super cute en past zo leuk bij de cover van het boek!

Als laatste kwam ik een Totebag en Book sleeve tegen. Beide zeggen me helaas vrij weinig dus heb ik op de spoiler card gekeken om uit te vinden bij welke serie deze horen.

De Totebag is van de Grisha trilogie, dus helaas voor mij niet zo een item om te gebruiken. Het artwork op de tas is wel heel mooi en het is gemaakt van goede kwaliteit. Dus dat moet ik nageven, well done!

De Book sleeve is ruim en groot, dus er past een mooie grote hardcover is. Helaas is de kwaliteit erg mager. De Book sleeve is erg dun en vind de afwerking erg tegenvallen in vergelijking met de eerdere Book sleeves. Deze sleeve hoort bij a darker shade of magic. Deze wil ik wel lezen alleen door mijn super grote TBR-pile kom ik daar helaas nog niet aan toe.


Het Boek

Als laatste kom je natuurlijk bij het boek uit, deze maand wat het boek….

Nocturna – Maya Motayne

 

Noctura van Maya Motayne
Noctura van Maya Motayne

Kijk wat een plaatje, de cover is echt al super mooi! dit boek heeft ook mooie blauwe sprayed edges en is gesigneerd door Maya!

Dit verhaal gaat over een prins die verliefd wordt op een vrouwelijke dief. ik vind dit echt super gaaf klinken en wil wanneer ik tijd heb deze echt op mijn gemak gaan lezen.
Wat ook heel leuk is, is dat de fan art een leuk beeld geeft van de personages.

deze box was in ieder geval een stuk beter qua goodies en boek dat de maart box. ik ben wel tevreden.

wat vinden jullie van deze box?

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. Ik ben echt heel blij met mijn Fairyloot! Vind de booksleeve juist wel van goede kwaliteit, weet niet wat de vorige waren echter. Heel leuke box!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.