Recensie

Blogtour, Luca – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #2)

Hee Lieve Lezers,

Vandaag is het aan mij om een review te delen van Soraya Naomi haar nieuwste vertaalde boek, Luca. Dit is deel 2 van de Chicago Syndicate serie, deel 3 en 4 komen naar verwachting eind dit jaar uit bij Dutch Venture Publishing.

Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.

Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.

Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Luca van Soraya Naomi
Chicago Syndicate #2 Luca van Soraya Naomi

Als eerste even beetje liefde voor de cover. De man kan ik wel identificeren als Luca, de vrouw alleen niet echt als Fallon. De verandering van kleur (deel één is rood) vind ik zelf ook wel leuk want alles in een kleur wordt ook wel wat saai.

Zoals in deel 1 van de Chicago Syndicate serie wordt ook dit verhaal weer beleeft vanuit het perspectief van Fallon en Luca. Het verhaal gaat verder nadat in deel 1 Fallon de waarheid over Luca heeft uitgevonden. Hun relatie is drastisch veranderd en het vertrouwen in elkaar is compleet verdwenen.

De flaptekst van het boek verklapt al dat er een hoop staat te gebeuren, omdat ik niet wil spoilen houd ik het oppervlakkig qua inhoud. Want het boek is zeker de moeite waard om te lezen!

Fallon is na wat er in het eerste deel is gebeurt kapot van verdriet, ze mist Luca en wil eigenlijk hem terug. Ze vertrouwt hem niet en hij heeft gelogen al die tijd. Na een tijdje heeft ze hem naar de achtergrond gedrongen, maar precies op dat moment gaat alles mis en stort Fallon compleet in.

Nadat Luca Fallon thuis heeft gebracht is hij zichzelf verloren en grijpt naar de drank om zijn verbrijzelde hart te doen verzachten. Ook hoopt hij hiermee Fallon even te vergeten. Dit lukt hem niet en hij blijft maar aan haar denken en naar haar verlangen. Tot de baas van het Syndicate het helemaal zat is om Luca dronken te zien en hem een ultimatum stelt.

Als eenmaal de intro over is, komen Luca en Fallons wegen samen. Fallon haar baas is vermoord en iemand zit achter Fallon aan omdat zij de hoofd verdachte is in deze moord. Luca heeft Fallon gezegd pas wat te doen als zij zich realiseert dat hij de enige is die haar kan beschermen.

Wanneer Fallon dit gaat realiseren mag je zelf lezen, want dit ga ik je niet vertellen.
Dat Luca en Fallon samen horen te zijn is al zeker, dit laat Naomi keer op keer zien in dit verhaal. Hoe ze dit doet is fantastisch, ze weet je doodsangst te laten voelen. Liefde komt ook steeds in beeld en je voelt dit zelf ook. De emoties komen allemaal goed over en het is soms heftig waardoor je dit boek echt niet kan weg leggen.


Lang Verhaal Kort

Een boek dat je niet kan wegleggen. Het laat je lachen en maakt je doodsbang. De vlinders die je voelt blijven sluimeren want Luca en Fallon horen bij elkaar. Het verhaal was niet altijd goed te voorspellen waardoor je op het puntje van je stoel blijft zitten tot het boek uit is. Nadat het boek uit is en je bepaalde informatie hebt wil je echt weten hoe het nu verder gaat met het Chicago Syndicate!
Let op, als je niet van seksuele scenes houd, raad ik je het boek af omdat dit een aantal keer wordt voorkomt in het boek.


Praktische Informatie

Titel: Luca
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 342
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback): 9789463867955
Prijs (Paperback): €18,50
ISBN (E-book): 9781386823117
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

4 lippies

 

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. Dit is op SORAYA NAOMI herblogden reageerde:
    Thank you for this awesome Dutch review!

  2. […] Vandaag mag ik eindelijk mijn recensie van Adriano met jullie delen! Zelf heb ik heel erg uitgekeken naar dit deel omdat ik helemaal verliefd ben geworden op de schrijfstijl van Soraya Naomi en natuurlijk haar personages. Heb je Fallon en Luca nog niet gelezen? de recensies kan je hier lezen: Fallon en Luca. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.