Recensie

Fallon – Soraya Naomi (Chicago Syndicate #1)

Hee Lieve Lezers,
Omdat over twee weken er een blogtour van Dutch Venture Publishing is van Luca, deel 2 van de Chicago Syndicate serie heb ik deel 1 Fallon natuurlijk gelezen.
De flaptekst van het boek gaat zo:

Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op zijn kop gezet als Luca op haar pad komt. Luca draagt een masker dat hij nooit af kan zetten. Nooit af mág zetten. Wantrouwen, rivaliteit en geweld beheersen zijn leven. Fallon valt als een blok voor hem omdat zij als enige voorbij zijn façade kan kijken. Zelfs als hij probeert zich anders voor te doen bij haar. Zelfs als haar leven uit elkaar valt en ze niet begrijpt waarom. Kunnen Fallon en Luca samen hun onzekerheden overwinnen als iedereen om hen heen duistere bedoelingen lijkt te hebben?
Wie kun je vertrouwen als werkelijk iedereen een masker draagt?

Fallon Soraya Naoimi
Chicago Syndicate 1, Fallon van Soraya Naomi

Dit klinkt aardig spannend en beloofd ook een dosis romantiek te bevatten, hier houd ik zelf als lezer wel van! Kijk ook eens even naar de cover, deze laat ook al zien dat er een vleug romantiek en passie in zit!

Fallon is de naam van de hoofdpersoon van het boek. Het is een vrouw/meisje die je beste vriendin kan zijn. Ze wordt beschreven als knap, mooie rondingen met mooi bruin haar en amberkleurige ogen.

Het boek is geschreven vanuit het perspectief van Fallon, maar ook vanuit het perspectief van Luca. Luca is een knappe man met Italiaanse roots. Ohja, hij is ook een soort onder directeur van de maffia in Chicago.

Fallon en Luca ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens het uitgaan en later spontaan weer in het café waar Fallon altijd gaat ontbijten in het weekend met haar beste vriendin. Is dit allemaal wel toeval, als lezer weet jij beter want je leest het verhaal van beide kanten.

Natuurlijk worden Fallon en Luca verliefd en brengt dit een hele hoop problemen met zich mee. Zonder te veel te verklappen kan ik zeggen dat er veel gebeurt en menig mens er een trauma aan over zal houden.

Als laatste kan ik zeggen dat dit boek echt als een trein leest, je wilt gewoon weten hoe het verder gaat. Wanneer Fallon de puzzelstukjes op zijn plaats begint te leggen wordt het steeds spannender en kan jet het boek gewoon niet wegleggen. Tijdens de pauze op stage heb ik dit boek verslonden en at in 1 minuut even snel mijn boterham op (want kruimels in mijn boek wil ik niet!).


Lang Verhaal Kort

Fallon is een boek vol passie en bevat een lekkere dosis avontuur. Fallon is op sommige punten niet te voorspellen waardoor het boek jou als lezer blijft boeien. Soraya Naomi heeft het gepresteerd mij verliefd te laten worden, maar ook intense angst te voelen. Het boek liet mij ook huilen en lachen dus voor mij (een emotionele lezer) is het boek zeker een aanrader. Als je niet van intiemere boeken houd, als in seks in boeken raad ik je dit boek af.


Praktische Informatie

Titel: Fallon
Serie: Chicago Syndicate
Auteur: Soraya Naomi
Genre: Roman, Young Adult
Pagina’s: 352
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN (paperback):9789463189675
Prijs (Paperback): €18,46
ISBN (E-book): 9781386018841
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:

4 lippies

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. […] natuurlijk haar personages. Heb je Fallon en Luca nog niet gelezen? de recensies kan je hier lezen: Fallon en […]

  2. […] natuurlijk haar personages. Heb je Fallon en Luca nog niet gelezen? de recensies kan je hier lezen: Fallon en […]

  3. […] niet het geval, want de 5 voorgaande boeken van het Chicago Syndicate heb ik ook gelezen. Dit zijn Fallon, Luca, Adriano, Cam en Logan waarvan de eerste vier elkaar op […]

  4. […] serie! Dit boek is los te lezen in de serie, maar ik raad wel aan om eerst het verhaal van Fallon en Luca te hebben gelezen zodat je hun verhaal en gevoelens beter […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.