Bookish thema's

Film Woensdag #2

Hee Lieve Lezers,

Pas geleden op aanrader van mijn vader heb ik een film gekeken die best boeiend/intrigerend was.

Upgrade

In de nabije toekomst beheert technologie alle aspecten van het leven, wat lastig is voor een technofobe man als Grey. Wanneer hij en zijn vrouw met een carjacking te maken hebben en zij daarbij wordt doodgeschoten, wil hij zich wreken. Hij is echter verlamd geraakt waardoor zijn enige hoop gevestigd is op de computerchip STEM die bij hem moet worden ingeplant.

unnamed

Deze film begint eigenlijk meteen heel vlot. Na een kennismaking van citca 10 a 15 minuten gaat het verhaal beginnen. Grey is verlamd en krijgt de mogelijkheid geboden om weer te kunnen lopen en bewegen. Natuurlijk kan hii dit niet weigeren want hij wily wraak op de groep mensen die zijn vrouw hebben vermoord.

 

Nadat STEM (een microchip) in zijn nek is geïmplanteerd kan hij alles weer en zelfs meer!

STEM praat ook met Grey en is eigenlijk een apparaat dat een eigen wil ontwikkeld. Wanneer de eigenaar van de chip er achter komt wat Grey uitvoerd is die boos en wil de chip uitschakelen met alle gevolgen van dien.

 

Er gebeurt veel in een korte tijd, maar dit houd het echt heel leuk en ook spannend. Er zijn onthullingen die je doen verbazen en je krijgt medelijden met Grey.

 

Om niet te spoilen kan ik helaas niet meer zeggen maar de film is wel evht de moeite waard. Het einde is alleen wel een beetje appart maar dit is natuurlijk aan jullie om zelf uit te vinden

Deze film is een blik in de toekomst, maar of je dit echt wilt moet je zelf bepalen!

 

Hebben jullie deze film al gezien? En wat vonden jullie daarvan?

 

Liefs,

 

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.