Recensie

Verlangen – Erin Watt (De Royals #4)

Hee Lieve Lezers,

In 2018 heb ik deel 1 tot en met 3 van De Royals gelezen. Deze boeken serie van Erin Watt heeft mij zo veel plezier gegeven dat toen deel 4, Verlangen uit is gekomen ik deze gewoon moest lezen!

De Royals – Verlangen is het vierde deel in de verslavende en passionele serie De Royals, van New York Times-bestsellerauteur Erin Watt. Een vleugje Vijftig tinten grijs voor jongeren van 16 jaar en ouder.

Easton Royal heeft het allemaal: hij is aantrekkelijk, rijk en intelligent. Zijn doel in het leven is om zo veel mogelijk lol te hebben. Over de consequenties denkt hij nooit na. Waarom zou hij ook? Tot Hartley Wright zijn makkelijke leventje op de kop zet. Zij is het enige meisje dat nee tegen hem zegt. Ze wil hem niet, hij moet eerst maar eens volwassen worden.

Royals 4 Verlangen
De Royals #4 Verlangen van Erin Watt

Deel 4 van De Royals serie wordt niet beleeft vanuit het perspectief van Ella, dit was in deel 1 tot en met 3 van De Royals. In dit boek bekijk je alles vanuit Easton zijn perspectief.

Easton is het middelste kind uit het Royals gezin. Hij kampte in het verleden met een drugsverslaving, maar zijn moeder nam deze in beslag en pleegde daar zelfmoord mee. Het hele gezin heeft nog steeds veel liefde voor hun moeder en missen haar heel erg.
Easton blijft af van de drugs, maar zoekt zijn heil in de drank om in een roes te komen waardoor hij verdooft wordt van zijn gevoelens en problemen.

In dit boek wordt Easton voor het eerst in zijn leven echt verliefd op de mysterieuze Hartley waar voor hij zich in alle mogelijke bochten wringt om haar aandacht en genegenheid te krijgen.

Hartley is een meisje dat na een hele poos weg te zijn geweest van Astor High ineens terug komt. Niemand weet waarom zij is weg gegaan. Wat Easton weet is dat hij haar leuk vindt omdat Harley hem niet klakkeloos zijn zijn geeft of het bed met hem in duikt.
Wanneer Easton het eindelijk voor elkaar heeft dat Hartley hem zoent voelt hij zich in de zevende hemel en wilde dat het moment nooit ophield.

Easton vind ik in dit boek soms een klein kind qua gedrag en dat irriteerde mij best wel erg. Hartley als je eenmaal haar geschiedenis kent begrijp je haar volledig en wil je Hartley helpen met haar problemen. Easton probeert dit alleen pakt alles verkeerd aan, maar dit levert wel een verhaal op waar je steeds jezelf verbaasd over Easton zijn acties.

Het einde van dit boek is wel echt een cliffhanger, want het is een vrij dramatisch einde. Het verhaal kan vanaf dit punt echt alle kanten op en dit maakt mij heel erg nieuwsgierig naar deel 5. Gelukkig is deel 5, De Royals – Gevaar al uit dus kan ik verder lezen!


Lang Verhaal Kort

Als je van Easton als personage houd is dit boek echt een droom die uit komt voor jou als lezer. Easton heeft een hele eigen leef style en wil alles doen voor de mensen van wie hij houdt. Helaas denkt hij alleen niet na over hoe hij het beste een probleem kan oplossen, hij handelt zonder na te denken over de gevolgen. Het boek leest ondanks soms wat irritaties (voor mij) wel heel vlot weg en is zeker vermakelijk.


Praktische Informatie

Titel: Verlangen
Serie: De Royals
Auteur: Erin Watt
Genre: Roman, Feelgood, Young Adult/New Adult
Pagina’s: 312
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
ISBN (paperback): 9789026146893
Prijs (Paperback): €17,50
ISBN (E-book): 9789026146909
Prijs (E-book): €4,99

Ik geef dit boek:
3,5 lippies

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.