Bookish thema's

Serie Vrijdag #2

Hee Lieve Lezers,

Vandaag is het weer zo ver, er staat weer een gloednieuwe serie review klaar!
Deze keer is het (weer) een Netflix original, namelijk

The Order

The Order

De beschrijving die Netflix geeft:

Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

Zelf ben ik gek op series (boek dan wel tv serie) waar fantasie bij komt kijken want ja, zelf heb ik geen magie en dit lijkt mij toch wel super gaaf!

Oké terug naar het onderwerp, The order!

In deze nieuwe Netflix serie volgen we Jack, hij is een jongen die heel goed weet wat hij wilt. Het enige probleem is dat hij zelf nog geen idee heeft hoe hij dit moet bereiken. Gelukkig heeft Jack zijn opa nog om hem te helpen, maar doet opa dit op de juiste manier is maar de vraag.

Het begint allemaal op “Belgrave University” waar hij al veel over weet qua geschiedenis omdat zijn opa hier jaren heeft gewerkt. Jack ontmoet Alyssa een meisje waar hij opslag verliefd op wordt. Alyssa moet een rondleiding over de campus geven aan Jack en een groepje andere nieuwe leerlingen die nieuw zijn op Belgrave.

Jack is een hele pientere jongeman die al heel snel alles door heeft en ook snel leert. Jack wil maar één ding en dat is zijn vader vermoorden omdat hij de reden is dat zijn moeder dood is. Ohja! en hij wil bij de order! (dit verklaart meteen de titel :p )

Maar goed, natuurlijk komt hij bij de order want anders is er geen verhaal. Echter zijn er ook weerwolven die jagen op de beoefenaars van magie waardoor Jack in een moeilijke situatie komt want de mogelijke nieuwe leden van de order worden vermoord.

Ik wil echt niet meer vertellen want er gebeurt zo veel en er zijn veel momenten waarop je denkt OH-MY-GOOOOSH en WTF gebeurt er.

Ik zou zeggen, ga deze serie snel kijken als je houd van fantasie, magie en natuurlijk weerwolven. Het verhaal is spannend en meeslepend waardoor je door wilt blijven kijken. Het einde vond ik zelf echt een tranentrekker want het is echt super zielig!
Dus houd een tissue erbij als je deze gaat kijken.

Het is nu nog niet bekend of er een tweede seizoen gaat komen van The order, maar met Netflix weet je nooit wanneer ze besluiten of er een tweede seizoen gaat komen.
Voor nu kan ik alleen maar op een tweede seizoen hopen!

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. Ik heb gisteren de eerste aflevering gekeken. Ziet er veelbelovend uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.