Unboxing

De Boekenbuit – Music and Love

Hee Lieve Lezers,

Deze week heb ik niet één maar twee boekenboxen binnen gehad! Allebei de boekenboxen zijn van De Boekenbuit!
Dus vandaag krijgen jullie de eerste unboxing en zaterdag volgt de tweede dus stay tuned!

De Goodies

Het thema van deze box is Music and Love en wat vooraf bekend was is dat het een new adult serie van Dutch Venture Publishing is met al 5 delen!! Alle 5 de delen zaten in deze box, maar deze onthul ik dadelijk, eerst de goodies!

IMG_20190314_183334.jpg

Deze box is echt een verjaardag special omdat deze echt bomvol zat!
Het eerste een leuk, handgemaakt armbandje. Yvonne (de eigenaar van De Boekenbuit) heeft deze zelf gemaakt, hoe gaaf is dat!
Het is een armbandje wat ik zelf ook zal dragen en de kleuren passen overal bij wat natuurlijk altijd fijn is.

De sleutelhanger gitaar heeft ze ook zelf gemaakt, alleen is dit niet iets wat ik snel zelf zal gebruiken. Gelukkig is mijn mannetje gek op gitaren dus kan ik deze aan zijn sleutelbos hangen als verassing!

Parfum! hier werd ik super blij van en parfum heb je nooit genoeg van. het luchtje VIP van playboy is fruitig zoet en is een luchtje dat ik sinds de boekenbox binnen is, is dit mijn go-to luchtje, erg lekker!

Nagellak draag ik niet, maar kan mijn moeder hier vast een plezier mee doen. De handcrème daarin tegen kan ik altijd gebruiken aangezien ik stage loop op het laboratorium waarbij je na elk patiënten contact en materiaal (bloed/urine/ect.)je handen ontsmet/wast dus worden ze lekker droog. Deze handcrème gaat dus in mijn labjas om de handjes zacht en kloofvrij te houden!

De Full Moon serie

Tadaaa! ik kan van de zomer heerlijk wegdromen bij deze serie, want ja 5 delen wil ik in 1 keer uitlezen. Zeker nu ik weet dat in april het zesde deel van deze serie verschijnt bij Dutch Venture Publishing!

dav

Zelf ben ik heel erg blij met deze box, wat vinden jullie ervan?
En voor degene die de serie hebben gelezen, wat zijn jullie meningen?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Ik ben geen fan van de boekenbuit.. Wel tof dat er 5 boeken inzaten, is het je geld toch wat waard. Mooi armbandje! Jammer dat ze tips geven die echt al bijna verklappen welk boek er in de box zit. Is nooit echt een verrassing.

    1. Aan de ene kant heb je gelijk, alleen ik vind het zelf wel fijn omdat ik dan op zeker geen boeken krijg die ik niet leuk vind. de goodies zijn altijd een verassing en sommige boeken kon niet niet voorspellen. van deze wel omdat DVP maar 1 serie met 5 boeken heeft ^^

      1. Ja de goodies zijn wel altijd een verrassing. Ik vind het gewoon wat prijzig naar BE toe

  2. […] Stefanie van Mol te lezen. De eerste vijf boeken van de serie heb ik verkregen door de super leuke jubileum box van De Boekenbuit te kopen. Deze leuke boeken lagen dus al een aardige tijd in mijn kast te wachten […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.