Unboxing

Fairyloot – Beast & Beauty

Hee Lieve Lezers,

Gister (vrijdag) kwam mijn bestelde Fairyloot van februari 2019 binnen!
Dit keer was het thema “Beast & Beauty” wat ik super leuk vind omdat Belle en het Beest echt een van mijn favoriete sprookjes is!

Deze keer heeft Taratjah weer een hele mooie illustratie gemaakt voor de spoiler card en natuurlijk de bijpassende boekenlegger!

Om spoilers te voorkomen, na de spoiler card foto hieronder komt de inhoud van de box aan bod 😉

Zoals in elke Fairyloot box zitten er hier weer een lading exclusieve goodies in, maar ook het boek is een speciale hardcover.

De Goodies

Als eerste kwam ik een plastic zak tegen waar een mooi wandkleed in zat, dit was vooraf al aangekondigd door Fairyloot en deze stelt echt niet teleur!

Beast & Beauty goodies
Beast & Beauty goodies

Is die niet prachtig! het lijkt net een schilderij. Dit wandkleed gaat zeker een plekje krijgen, want de dans scene in Disney Belle en het Beest is mijn favoriete moment omdat ze daar beseffen wat ze voor elkaar voelen.

Natuurlijk zaten er nog meer goodies in de box welke ook mij niet teleurstelde!

De beker vind ik zelf erg gaaf, van de zomer zal ik deze zeker gebruiken als ik lekker in de tuin zit te lezen. Het schaaltje kan ik mijn oorbellen in leggen die altijd op mijn make-up tafel rondslingeren, zo vallen ze niet meer er vanaf #Handig

Het luchtje ruikt naar vanille wat niet echt mijn geur is, de pin ga ik wanneer ik een leuke tas heb zeker erop pinnen want het is zo mooi en schattig en, KIJK er naar!!
De art vind ik ook erg mooi, alleen vind ik Belle er hier wel iets ouder uit zien, maar ach, lezen is voor alle leeftijden!

Natuurlijk hebben we ook nog een boek, het is een hertelling van Belle en het beest, er zijn meerdere mogelijkheden. Fairyloot vertelde al dat dit een was die zij zelf heel erg leuk vinden dus ik was al erg nieuwsgierig!

Het Boek

A Curse so Dark and Lonely – Brigid Kemmer

A curse so dark and lonely van Brigid Kemmer
A curse so dark and lonely van Brigid Kemmer

De auteursbrief vind ik erg leuk, de art op de achterkant is erg mooi, alleen snap ik de link van Belle en het beest niet helemaal. Hopelijk kom ik er met lezen achter!

De handtekening op een roos vind ik zeer origineel, alleen door de vorm weet ik niet zo goed hoe ik deze mooi in het boek kan plakken. iemand tips?

Om af te sluiten nog even een kiekje van de hele inhoud

De Fairyloot Beast & Beauty box
De Fairyloot Beast & Beauty box

Wat vinden jullie van deze Fairyloot? en wat is jouw favoriete item?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

1 Reactie

  1. […] mij toch wel een teleurstelling was, ik had liever goodies gezien die ik kon gebruiken zoals in de Beast & Beauty […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.