Bookish thema's

Serie Vrijdag #1

Hee Lieve Lezers,

Vanaf vandaag ga ik om de week beginnen met serie vrijdag want serie kijken is super leuk, maar dit kost ook tijd natuurlijk.
De eerste serie die ik echt super goed vind en dus het spits mag afbijten voor de serie vrijdag is:

Sexeducation

Netflix original Sexdducation
van links naar rechts: Maeve, Otis en Eric

Sexeducation is een Netflix original serie, dus als je deze wilt zien moet je een abonnement op Netflix nemen (of gewoon inloggen als medegebruiker van een vriend/familie lid).

Sexeducation speelt zich af op een Engelse middelbare school waarin er zoals de titel van de serie al doet vermoeden veel mensen (lees leerlingen) seksueel actief zijn.
In de serie volg je de 16-jarige ietwat onzekere Otis, zijn beste vriend Eric die nog een beetje in de knoop zit met zichzelf maar wel weet dat die aangetrokken is tot mannen.
Als derde hoofdpersoon heb je Maeve, zij is een meisje met een hele eigen stijl en is eigenlijk wel echt een badass chick. Als laatste heb je Otis zijn moeder, Jean, zij is een seks en relatie therapeute en probeert haar zoon op dat gebied heel erg te helpen.

Het hele Sexeducation programma komt op gang wanneer de bully van de school seksproblemen heeft en Otis hem met zijn advies weet te helpen. Maeve was aanwezig toen dit gebeurde en kwam op het idee om alle leerlingen te helpen die seksuele problemen hebben en hiervoor geld te vragen.

Aan het begin van elke aflevering krijg je een “Probleem situatie” van een leerling te zien die tijdens de aflevering hulp krijgt van Otis. Relatie problemen kunnen soms ook het probleem zijn maar dit willen ze niet erkennen tot het doordringt en ze beseffen dat Otis gelijk heeft.

In de serie komen ook homoseksuele/lesbiennes voor maar ook de mensen met een fetisch. Het leuke van de serie vind ik is dat er een goede dosis humor in zit en het toch wel luchtig wordt gebracht.

Netflix heeft al bevestigd dat er een tweede seizoen gaat komen, dus ik hoop dat deze snel komt want de serie is echt heel erg leuk!

 

Heb jij deze serie al gezien, of kijk je deze nu? laat weten wat jij ervan vind!

 

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.