Unboxing

CelebrateBooks – Royals #2

Hoi Lieve Lezers,

6 september heb ik de Royals #2 box van Celebrate Books binnen gehad.
Deze box heb ik besteld omdat dit de laatste box is van Celebrate Books en ik wilde graag de boekenlegger serie van de selectie (zie unboxing Royals #1).

Het thema deze van de aller laatste box is Royals #2, met als hint dat het weer in de prinsessen style zou zijn en echt perfect voor de Disney lovers (ME ME ME, GUILTY AS CHARGE!). Als eerste toen ik de box opende zag ik de spoiler card met de afbeelding die Celebrate Books voor deze box heeft ontworpen, helaas zie ik niet het verband met het thema, erg jammer. Wat zat er verder in de box?

kijk snel verder!

De Goodies

Zoals beloofd was op de socialmedia van Celebrate Books zou er in deze box de laatste boekenlegger van de selectie serie zitten met parelmoer glans. Zelf ben ik heel erg blij dat ik ze compleet heb want dit is een van de leukste series die ik heb gelezen en zelfs de reden geweest om weer te gaan lezen! Helaas vind ik de boekenlegger van Rhysand echt super slecht want ik vind hem totaal niet lijken en er zitten rare vlekken op zijn gezicht, deze slaat de plank wel erg mis.
De sokken had ik nog niet en vind het idee wel leuk, alleen ik draag nooit hoge sokken… misschien kan ik ze als slofjes dragen maar ik zou het niet zo goed weten.

Goodies Royals #2 box
Goodies Royals #2 box

Zoals in elke box zat er natuurlijk weer een kwartet set in de box. Deze keer is het thema Superpowers. Zelf heb ik ze niet gespaard dus kan er een vriendin erg blij mee maken die de box niet heeft genomen.

Als laatste goodies zit er een schrijfblok in waar ik wel erg blij mee ben want ik ben echt een FAN van Disney! De mok vond ik daardoor eigenlijk automatisch ook geweldig, tijd Alice in Wonderland maar eens te kijken met een kopje thee 🙂
De spaarpot heb ik vaker gezien en bestaat in meerdere kleuren, of ik deze alleen vol krijg is de vraag want boeken kopen is zoooo leuk!

Het Boek

Als laatste maar zeker niet de minste heb ik een boek gekregen waarvan ik super blij ben dat ik deze niet zelf heb gekocht (Heb er 5x mee in mijn handen gestaan). Het boek is
Ash Princess van Laura Sebastian!
Het leuke is dat je ook het E-book er gratis bij hebt, handig!!

Ash princess van Laura Sebastian
Ash princess van Laura Sebastian

Het viel me niet meteen op maar er zit helaas een spelfout in de quote card, Whould… moet dat niet Would zijn..?

In another life, I was another girl. Another kind of princess. That girl was tols that one day she whould be Queen.

De quote vind ik zelf weg mooi en kan niet wachten om te zien waar deze in het boek naar voor komt.

Inhoud van De Royals #2 box
Inhoud van De Royals #2 box

Als box dat het einde van Celebrate Books groots moest vieren/als afscheid vond ik de box redelijk. Had zelf iets meer van het prinsessen gebeuren verwacht en eventueel goodies die nog niet eerder in een box hebben gezeten.

Wat is jullie mening over de aller laatste box van Celebrate Books?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.