Unboxing

CelebrateBooks – Royals #1

Hoi Lieve Lezers,

17 juli heb ik de Royals #1 box van Celebrate Books binnen gehad.
Deze box heb ik besteld omdat er door veel mensen al bekend was gemaakt dat Royals van Rachel Hawkins er in zou zitten. Dit boek wilde ik al super graag lezen en de goodies van De Selectie van Kiera Cass spraken me zeer zeker ook aan!

Goodies Royals #1
Goodies van de Royals #1 box

Het thema deze van de een-na-laatste box is Royals #1, dus ik dacht een in de richting van De Selectie, dus mooie baljurken enz. Als eerste toen ik de box opende zag ik de spoiler card met de afbeelding die Celebrate Books voor deze box heeft ontworpen.
Ik vermoed dat het een prins moet zijn 🙂

Het Boek!

Natuurlijk zoals in alle boxen van Celebrate Books zitten er een aantal goodies in en natuurlijk een boek. Bij deze box had je 50% kans dat je een tweede boek erbij zou krijgen. Namelijk tweedehands vleugels van Vanessa Gerrits!

Royals van Rachel Hawkins
Royals van Rachel Hawkins

natuurlijk zat bij dit boek weer een mooie quotekaart.

Running from a Ballroom wearing a freaking Tiara.
Could I be a Bigger Clishé at this point?

De quote vind ik zelf best grappig en zal die zeker na het boek er nog even bij pakken om te kijken of ik me erin kan vinden!
Buiten de quotekaart zaten er nog een aantal leuke goodies bij!

Inhoud van De Royals #1 box
Inhoud van De Royals #1 box

Helaas was ik niet een van de gelukkige winnaars van het bonus boek.
De tas met de quote van de selectie vind ik echt super gaaf! Net zoals de boekenleggers van de selectie, met parelmoer glans en de metalen boekenlegger van de glazen troon serie vind ik erg leuk.

Het bijgevoegde boek met “Creaties van een slopende hond” vind ik zelf niks want ik weet gewoon niet wat ik er mee zou moeten… en ik vind ook dat dit niks met het thema te maken heeft. Natuurlijk zit er in deze box ook weer de exclusieve kwartet set, deze keer is het thema Harry Potter!

Het heeft niks met het thema royals te maken, maar dit was aangekondigd want het is wel gewoon leuk!
er zijn maar weinig mensen die tegenwoordig Harry Potter niet kennen en/of leuk vinden!

Wat vonden jullie van deze een-na-laatste box van Celebrate Books?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. […] 6 september heb ik de Royals #2 box van Celebrate Books binnen gehad. Deze box heb ik besteld omdat dit de laatste box is van Celebrate Books en ik wilde graag de boekenlegger serie van de selectie (zie unboxing Royals #1). […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.