Unboxing

De Boekenbuit – Samen zijn we één, YA trilogie box

Hee Lieve Lezers,

Het is vandaag feest, want de postbode is langs geweest!
met mijn aller eerste pakketje van De Boekenbuit 

Deze boeken box heb ik gevonden via Facebook en ik vind zelf 3 boeken, want het is een trilogie, met goodies voor €39,95 niet duur.
Maar wat zit er in de box van De Boekenbuit?

Goodies

Zelf ben ik altijd erg benieuwd naar de goodies die in een boekenbox zitten. Het is altijd super leuk om uit te pakken maar ook om te zien welke dingen er bij het boek horen.
Ik probeer zelf ook altijd te raden aan de hand van de goodies welk boek het misschien kan zijn.

Goodies samen zijn we een YA trilogie box
Goodies samen zijn we een YA trilogie box

Als eerst kwam ik een Art work tegen. met een engel met donkere vleugels en een soort engel met wazige/doorzichtige vleugels. ook kwam ik drie boekenlegers tegen.
De eerste boekenlegger is aan twee kanten bedrukt (helemaal links) en is van Valeries Boekenwereld. De quote moest ik wel om lachen want het is voor mij ook best wel waar. Elke boeken gekkie (net zoals ik) kan helemaal verdwijnen in een boek.

De andere twee boekenleggers zijn promotie boekenleggers van “De ster van acht” en van “Het laatste licht”. Deze had ik nog niet en ga zeker kijken of deze boeken wat voor mij zijn.

Twee thee parels was het volgende wat ik tegen kwam. Zelf heb ik dit nog nooit gezien/gehad of zelfs van gehoord dus dit is zeker iets wat ik ga proberen.
De Keijzer parel is een bolletje wat zich moet uitvouwen in heet water. De Heart Blooming tea is zelf erg leuk, want de thee is gevormd in een hartje.

Het kettinkje vind ik echt super schattig en ik ben ook wel iemand die dit zal dragen. Het bedeltje ga ik even kijken of ik die erbij erop kan krijgen want samen vind ik dit zo schattig om te dragen.

De volgende goodies die ik uit de box heb gehaald zijn een kaarsje van Letters and Lights met als thema Angelic Love. Het kaarsje bevat glitters en ruikt vind ik een beetje zoet maar wel erg lekker. De boekenlegger vind ik erg vrolijk en ik wil deze gaan displayen in mijn kast omdat die gewoon zo leuk is!

Ik begin steeds meer een vermoede te krijgen welk boek dit kan zijn. De volgende goodies/promotie materialen geven dit voor mij wel een beetje weg, maar ik ben wel super blij ermee!

Het serie is….

De Vleugels Trilogie van Vanessa Gerrits

De vleugels trilogie - Vanessa Gerrits
De vleugels trilogie – Vanessa Gerrits

Natuurlijk is een box van van een Nederlands talige auteur niet compleet zonder handtekening. Deze zat er natuurlijk ook bij!

Oh ja, ik vergeet bijna de jaloersmakende veer pen #Verliefd

 

Ik ben echt super blij met deze box en ga zeker de site en socialmedia van De Boekenbuit in de gaten houden om te zien of er meer boxen komen die mij aanspreken.

De Boekenbuit box
De Boekenbuit Samen Zijn We één YA trilogie box

Wat vinden jullie van deze box?

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

2 Reacties

  1. […] deze ruikt echt heerlijk en ben erg benieuwd hoe deze zal smaken. de thee parels in de aller eerste Boekenbuit box waren echt super […]

  2. […] deze ruikt echt heerlijk en ben erg benieuwd hoe deze zal smaken. de thee parels in de aller eerste Boekenbuit box waren echt super […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.