Unboxing

Fairyloot – Rebels in Ballgowns

Hee Lieve Volgers,
Afgelopen zaterdag kwam de Fairyloot van juni 2018 eindelijk binnen!
Helaas is de post iets later dan gewenst, leren voor toetsen enzo…

Maar nu is het eindelijk zo ver, de unboxing heb ik kunnen doen en ik was blij ermee maar ook overrompeld.

Om te beginnen zit er natuurlijk weer de super mooie artwork van Fairyloot bij, in spoiler card en als boekenlegger. Op dit design ben ik echt verliefd en alleen voor deze reden wilde ik deze box hebben!

Natuurlijk houd ik ook van de boeken van de Selectie dus was de keus heel snel gemaakt.
Buiten deze standaard leuke ontwerpen zitten er ook weer leuke goodies in de box.

De Goodies

 

Zoals altijd is de Fairyloot box niet slecht gevuld en kwam ik al snel een stapeltje met goodies tegen. Als eerst kwam ik een klein promotie boekje tegen van het nieuwe boek “Sea witch”. De cover van dat boek vind ik echt een eyecatcher! dus ga snel even dit boek opzoeken en kijken of dit iets voor mij is.

Rebels in Balgowns goodies
Fairyloot Rebels in Balgowns goodies

De reading journal is een design gemaakt door Fiction Tea en Stella’s Bookish Art, het idee vind ik erg leuk, helaas is het maar voor juli – december 2018. Ik zou graag gezien de lay-out en design van dit boekje dit voor elke maand willen en dan eigenlijk als product dat je exclusief bij Fairyloot zou kunnen bestellen.  Ik ben fan!
De magnetische boekenleggers voor de Touching Juliette zijn ontworpen door Taratjah Art en vind ik echt mooi! de personages vind ik leuk gekleed en zou ze zeker gebruiken in de serie.

De Iron-on patch is ontworpen door Ink and Wonder en bevat een quote uit de Selectie.
Deze goodie van de selectie in deze box vind ik helaas tegen vallen. Ik vind de quote wel leuk alleen doe ik zelf helemaal niks met een opstrijk embleem. Dit slaat wat mij betreft de plank een beetje mis.

Vooraf bekend gemaakt is dat er een kussensloop in zou zitten met een exclusief design van Miss Phi. Zelf heb ik nog geen boek gelezen van Stephanie Garber, maar heb wel een boek liggen die ik zeker deze vakantie wil gaan lezen! De quote van de kussen vind ik erg mooi en spreekt mij ook zeker aan.

De laatste goodies in deze box zijn een kaars van Geeky Clean. Deze kaars is geïnspireerd door Nevernight van Jay Kristoff. De kaars ruikt naar

Die ketting!! dat was echt eigenlijk voor mij de tofste goodie in deze box, kijk ook naar het doosje, het Fairyloot logo staat er op. De Masquerade Mask necklace is nikkel vrij en ontworpen door Fairyloot zelf!

Maar welk boek zit er in deze box?
Vooraf bekend gemaakt is dat de mensen die deze box kregen het een boek zou zijn dat pas eind volgende maand (Juli) uit zou komen.

Het is…..

Grace and Fury van Tracy Banghart!

Grace & Fury - Tracy Banghart
Grace & Fury – Tracy Banghart met gesigneerde bookplate

Het is een boek met feminisme, felle zussen en natuurlijk een gala. Ook leuk is dat dit de UK cover is en speciaal als Hardcover is gemaakt.
Natuurlijk zit er een gesigneerde bookplate bij en een brief van de schrijfster.

Rebels in Balgowns Fairyloot juni 2018
Rebels in Balgowns Fairyloot juni 2018

Deze Fairyloot box vind ik zelf super leuk en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Wat is jullie favoriete goodie?

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.