Bookish thema's

Bookish Kaarsen #3

Hallo Lieve Volgers,

Een tijdje geleden heeft Bibi Books een uitverkoop gehouden in haar Etsy shop.
Dus kon ik het als fan van haar kaarsen, linten en lipbalms niet laten om even mijn wishlist meteen maar te bestellen #ShameOnMe

Mijn wishlist:

 • Night Court Kaars
 • Day Court Kaars
 • Autumn Court Kaars
 • Rhysand Kaars
 • Amren Kaars
 • Azriël Kaars
 • Cassian Kaars
 • Celaena Sardonthien Kaars
 • Rowan whitethorn Kaars
 • 2 soorten “Book Lover” Boeklinten
 • “It ends with us” – Colleen Hoover Boeklint

 

Een aardige lijst kan je zeggen maar ben er echt super blij!
Dus zal ik deze post in 3 delen gaan doen 🙂
Nu Deel #3. In deze post zal in de nieuwste Throne of Glass kaarsen laten zien en de Boeklinten!

Celaena Sardonthien

 

Celaena Sardonthien
Celaena Sardonthien Soy Candle

Celaena Sardonthien is de hoofdpersoon van de Throne of Glass serie. Ze is een huur moordenaar en een bad ass vrouw die haar mannetje staat. ondanks alles laat ze haar ziel niet kapot maken. De kaars heeft de geur van een lelie, de geur vind ik zelf super lekker. Het ruikt echt naar een bloemetje in de lente.  Het zwaard is voor mij een logisch iets, ze is en blijft een moordenaar. De rozen en rode stof vind ik erg mooi, kijk naar de details van de rozenkrans! Om spoilers te voorkomen ga ik het niet verder toelichten, want net zoals veel lezers wil je zelf gaandeweg alles ontdekken 🙂

 

Rowan Whitethorn

Rowan Whitetorn
Rowan Whitetorn Soy Candle

Waar te beginnen, in Heir of Fire maak je kennis met Rowan Whitethorn. Hij is een zeer machtige Fae die kan transformeren tot een grote havik. De veertjes op de kaars zijn dus voor zijn transformatie. Daarbij heeft hij zilver haar wat heel leuk matcht met de kleur van de kaars. De kaars ruikt naar sea fog, zelf kan ik de geur er niet echt van plaatsen maar ik vind het een hele rustige geur. Helaas staat er in het boek dat hij een frisse wind heeft als magie die ruikt naar munt en de natuur, dat zou ik persoonlijk de meest toepasselijke geur hebben gevonden voor deze kaars.

Als laatste maar zeker niet het minste op mijn wishlist, de boeklinten!

Boeklinten

 

Linten
Bookish linten

Deze keer zijn het er slechts 3 die ik er heb besteld, waarvan twee speciaal voor de
“Book lovers” onder ons.

Natuurlijk heb ik ook het knalrode boeklint gekocht omdat ik de tekst “Just keep swimming” erg leuk vind! het doet me denken aan het blauwe visje Dory uit Finding nemo!

Heb je de andere kaarsen uit mijn Bookish kaarsen collectie nog niet gezien?
kijk dan even hier:
Bookish kaarsen #1
Bookish Kaarsen  #2

Bookish Stuff

Laat weten wat jij vind en deel de liefde voor Bookish kaarsen met je vrienden!

Liefs,

Liz

 

Deze post is niet gesponsord maar op eigen initiatief om mijn enthousiasme en bevinding te delen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.