Bookish thema's

Bookish Kaarsen #2

Hallo Lieve Volgers,

Een tijdje geleden heeft Bibi Books een uitverkoop gehouden in haar Etsy shop.
Dus kon ik het als fan van haar kaarsen, linten en lipbalms niet laten om even mijn wishlist meteen maar te bestellen #ShameOnMe

Mijn wishlist:

 • Night Court Kaars
 • Day Court Kaars
 • Autumn Court Kaars
 • Rhysand Kaars
 • Amren Kaars
 • Azriël Kaars
 • Cassian Kaars
 • Celaena Sardonthien Kaars
 • Rowan whitethorn Kaars
 • 2 soorten “Book Lover” Boeklinten
 • “It ends with us” – Colleen Hoover Boeklint

 

Een aardige lijst kan je zeggen maar ben er echt super blij!
Dus zal ik deze post  3 delen gaan doen 🙂 Nu Deel #2. In deze post zal ik de nieuwste Innercircle kaarsen laten zien!

Rhysand

Rhysand
Rhysand Soy Candle

Wie Rhysand niet kent, Ga als de wiedeweer hof van doorns en rozen lezen en wordt verliefd op hem! De Rhysand kaars heeft een hele subtiele geur, White Musk, wat ik zelf echt lekker vind ruiken. De vleugels in de kaars is echt een kenmerk voor Rhysand (en zijn twee vrienden Azriël en Cassian). De paarse sterren denk ik dat zijn ogen moeten symboliseren omdat hij paarse ogen heeft met de sterren hemel van Velaris erin zichtbaar #Dreaming

Azriël

Azriel
Azriel Soy Candle

Een van de leden van de “Innercircle” is Azriël, hij is een echte strijder met zijn hart op de goede plaats. Je leert hem langzaam kennen in Hof van vleugels en verwoesting en ik vind hem echt heel lief en leuk met zijn eigen gevoel voor humor. Dar Azriël een strijder is kan je in deze kaars goed terugvinden, een zwaard, maar ook de twee stenen die er zijn afgebeeld zijn onderdeel van zijn krijgers uniform. Om spoilers te voorkomen zeg ik verder er niks over. De vleugels zijn reeds iets wat hij altijd heeft en zich mee verplaatst door het luchtruim van Velaris. De geur is een echte natuur lucht. Antique sandalwood, ik vind deze geur redelijk en had van mijn iets sterker mogen zijn van geur. Ik houd van houtachtige geuren!

Cassian

Cassian
Cassian Soy Candle

Ook Cassian is een van de leden van de “Innercircle”. Hij is een strijder die opkomt voor de mensen die het niet voor zichzelf kunnen. Ook vind ik hem wel een van de liefste van de Illyriaanse strijders. Meer zeg ik niet, Spoilers. Cassian heeft de geur Aromatic Wood, zoals ik eerder zei, ben ik gek op houtachtige geuren en vind ik het jammer dat deze ook maar heel subtiel aanwezig is. Echter als je een allergie voor geuren hebt, zoals mijn moeder, is dit een super cadeautje ook al vind zij het ook zonde om deze op te branden wegens de leuke details.

Amren

Amren
Amren Soy Candle

Amren, wat kan ik daar over zeggen zonder te spoilen…
Ze is een vrouw die strijdlustig is, maar ook zeker houd van luxe en haar zwakte is alles wat glimt. Het liefst Diamanten!
De decoratie op de kaars is in dit geval Bloed, ze kan erg bloeddorstig zijn als ze kwaad is. De glitters erbij vind ik zelf in dit geval een toevoeging vooral omdat Amren daar ook gek op is. De geur is White tea & Ginger. Reeds is de geur subtiel, wat ik bij deze wel weer erg fijn vind. Het ruikt echt naar een heerlijk kopje thee. Ik zie Amren zelf geen Thee drinken maar ik vind het wel bij haar persoonlijkheid passen. Een classy dame.

Helaas was Morrigan, “Mor” nog niet in de webshop toen ik mijn bestelling plaatste dus is de “Innercircle” is nog niet compleet.

Wat vinden jullie van deze kaarsen die Bibi heeft gemaakt?
Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en welke jullie het leukst vinden!

heb je de andere kaarsen uit mijn Bookish kaarsen collectie nog niet gezien?
kijk dan hier!
Bookish kaarsen #1
Bookish Stuff

 

Liefs,

Liz

 

Deze post is niet gesponsord maar op eigen initiatief om mijn enthousiasme en bevinding te delen!

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

 1. […] kaarsen uit mijn Bookish kaarsen collectie nog niet gezien? kijk dan even hier: Bookish kaarsen #1 Bookish Kaarsen #2 Bookish […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.