Unboxing

CelebrateBooks – Pride en Prom

Hoi Lieve Lezers,

29 mei heb ik de Pride en Prom box van Celebrate Books binnen gehad.
Deze box heb ik besteld omdat er een boek al bekend was welke er in zou zitten, namelijk “Het zwarte hart” van Stephanie Garber. Hier door durfde ik het aan toch een box te bestellen met een onbekend boek omdat deze me heel erg aansprak.

Ik vind het meisje erg schattig en onschuldig ogen dus ik ben benieuwd

Erg schattig en onschuldig

Het grappige is dat Het zwarte hart dit totaal niet, dus een erg grappig detail!

20180530_144622.jpg
Het zwarte hart van Stephanie Garber

De flaptekst van “Het Zwarte Hart” van Stephanie Garber is heel spannend en ik heb al eerder dingen over het boek Caraval gehoord waar dit boek zich dus afspeelt.
Tot nu toe zijn er nog geen echte verassingen te zien, want onder het al bekende boek lag een ingepakt boek. Dit heb ik als laatste uitgepakt en zal ik ook het laatste laten zien 😉

Prid en Prom goodies
Goodies uit de Pride en Prom box

Een potlood, button en sleutelhangertje kwamen als eerste in het oog. Samen met een lintje met een pentagram er aan. Over de button kan ik alleen zeggen, duidelijkere tekst kan niet want als je zit te lezen inderdaad “Fuck off”. Het potlood vind ik wel redelijk, zelf gebruik ik nooit zit soort omdat ik het gummetje altijd sloop…
Dus ik ben benieuwd hoe lang deze het overleeft.

Het lint dat als promotie materiaal dient voor een boek, ik vind de kleur mooi alleen heb ik zelf minder met het pentagram en waar dit voor staat. De sleutelhanger vind ik echt ENORM cute! en zo goed gedetailleerd. zelfs op de achterkant als je met een vergrootglas kijkt kan je de flaptekst zien! ga deze denk ik aan mijn sleutelbos doen.

De nodige fan art die speciaal voor deze Celebrate Books box is gemaakt ontbrak ook hier niet.

De quote card mag natuurlijk niet ontbreken, deze quote komt uit “De eigezinnigheden van Leah Burke” Dus ik heb al een vermoedde welk boek het moet zijn.
De boekenlegger is op mooi stevig en semi-glanzend karton geprint wat ik zelf echt prettig vind.

Het was vooraf ook bekend dat er een item in zou zitten met de handtekening van Marissa Meyer. Ze is dit jaar in Nederland geweest en heeft speciaal voor Celebrate Books deze gesigneerd en is dus exclusief voor deze box.

Maar, welk boek zit er nou in?

Het is…

De eigenzinnigheden van Leah Burke – Becky Albertalli

 

20180530_145121.jpg
De eigenzinnigheden van Leah Burke van Becky Albertalli

YAY!!

Helaas had ik al van veel mensen spoilers gezien over welk boek er mogelijk in zat en deze werd door iedereen gespoilerd. Helaas, maar het boek lijkt me erg leuk!

Natuurlijk kwam ik ook nog het befaamde setje van de kwartet kaarten tegen, deze keer is het thema GIRL POWER en oordeel zelf of je het er mee eens bent!

Als laatste item dat ik tegen kwam was het een boekenlegger met een mooie quote erop

 

Wat doe je als je weet hoe de toekomst eruit ziet?

Ik vind dit een hele lastige vraag, maar ik denk dat als die pijnlijk is ik zal kijken wat ik/andere kan doen om het te veranderen.

Pride en Prom box
Pride en Prom box

Wat zou jij doen als je wist hoe de toekomst er uit ziet?

Laat het me weten 🙂

Liefs,

Liz

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.