Bookish thema's

Bookish stuff

Hee Lieve Lezers,

Ik heb al eerder bij BibiBooks mooie boeklinten besteld en volg haar Etsy shop om op de hoogte te blijven van haar nieuwe en mooie hand gemaakte bookish goodies!
Buiten Boeklinten heeft ze nu ook key cords, lipbalms en kaarsen.

Omdat ik fan ben van Sarah J Maas haar boeken heb ik meteen alle kaarsen die ze heeft gemaakt besteld (zo ver ze er toen waren). Ik heb ze nu binnen met een paar boeklinten en een lipbalm!

De kaarsen zijn allemaal van Soja gemaakt en hebben ieder een eigen heerlijke geur.
De kaarsen die ik nu heb besteld zijn:

  • Feyre Cursebreaker
  • Spring Court
  • Summer Court
  • Winter Court

Feyre Cursebreaker

20180530_150341.jpg
Feyre Curse Breaker Soy Candle

De kaars ruikt heerlijk, niet te zoet maar wel echt super lekker. Deze bevat Lavendel en amber waardoor de geur helemaal in balans is. Het detail die Bibi aan deze kaars heeft toegevoegd kan je beter zelf bekijken want een foto zegt meer dan 1000 woorden. Ik vind het detail echt te mooi voor woorden en ga deze dus zeker niet afbranden hoe lekker deze ook ruikt. De glitters zijn ook erg leuk en was na het openen even zelf een Fae 😉

 

Spring Court

Spring court
Spring Court Soy Candle

Deze kaars vind ik echt ook weer heel mooi. Champagne vind ik normaal heel zuur ruiken alleen deze valt me reuze mee. De aardbeien in deze kaars zijn ook niet in overdaad aanwezig maar geven mij wel een gevoel dat het lente is.
Nogmaals KIJK naar alle details in de kaars!

 

Summer Court

Summer Court
Summer Court Soy Candle

Als je de hele Hof van doorns en rozen trilogie hebt gelezen ben je hier geweest. zo niet, snel doorlezen! Summer Court is een kaars met een geur die heel erg subtiel is, je moet echt je neus dichtbij de wax houden om de heerlijke geur te ruiken. Ik denk dat als je deze laat branden dit een subtiele en prettige geur in je kamer geeft die niet te opdringerig is maar wel te ruiken is.

Winter Court

Winter court
Winter Court Soy Candle

Het nieuwe boek van Sarah J Maas, Hof van ijs en sterren ligt ondertussen in de boekhandel en kan je een beter uitstapje maken naar het winter hof. Ik heb het nog niet gelezen maar dat mag aan de voorpret niks afdoen met deze nieuwe Winter Court kaars!
Deze kaars geeft een winters gevoel als ik er naar kijk. Zie al die sneeuwkristallen!
Daar ben ik echt verliefd op!! De kaars heeft een geur die melk en honing bevat, het is niet heel sterk maar voor mij eigenlijk perfect omdat het niet opdringerig is.

Natuurlijk als fan van Bibi haar boeklinten kon ik de laatst nieuwe niet laten liggen en heb die dus ook mee besteld.

Boeklinten

Boeklinten Acotar
Boeklinten Feyre en Night Court

De boeklinten van “Feyre” uit de hof van doorns en rozen serie waren aangevuld dus kon ik deze niet laten liggen! Als je de boeken hebt gelezen weet je dat ze een jager is met een passie voor schilderen. Voor het laatst nieuwe boek van Sarah J Maas, Hof van ijs en sterren is er ook al een boeklint gemaakt! Hoe gaaf is dit, het boek heb ik nog niet en maar gelukkig wel het boeklint!

Ik kon het niet laten en een paar andere boeklinten die ik mooi vind heb ik ook in het mandje gegooid en besteld

Boeklinten
Boeklinten

Deze zijn van links naar rechts:

  • “Fairydust”
  • “We’re all mad here”, Alice in Wonderland
  • “Moon and Love”

Allemaal zijn ze weer super mooi, helaas kwam het boeklint van Fairydust kapot aan. Ik heb toen contact opgenomen met Bibi en ze heeft mij een nieuwe opgestuurd en ben er echt super blij mee!

Lipbalm

Nightcourt Lipbalm
Lipbalm Night Court

Om uit te proberen of het wat is, of gewoon omdat ik houd van Bookish goodies heb ik een lipbalm mee besteld, ik heb natuurlijk gekozen voor degene die past bij de kaarsen die ik heb besteld. Night Court!

op de lipbalm is de Night Court afgebeeld. Op de balm staat:
“High Lord of the Night Court”. Dus dit doelt op Rhysand, de grote liefde van menig lezer van deze serie.

 

Wat vinden jullie van de goodies en welke kaars is jouw favoriet?

Laat het me weten 🙂

 

 

Liefs,

Liz

Deze post is niet gesponsord maar op eigen initiatief om mijn enthousiasme en bevinding te delen!

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. […] Als je deze ook nog wilt bekeken kijk dan naar de Bookish stuff post! […]

  2. […] heb je de andere kaarsen uit mijn Bookish kaarsen collectie nog niet gezien? kijk dan hier! Bookish kaarsen #1 Bookish Stuff […]

  3. […] Heb je de andere kaarsen uit mijn Bookish kaarsen collectie nog niet gezien? kijk dan even hier: Bookish kaarsen #1 Bookish Kaarsen #2 Bookish Stuff […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.