Unboxing

Fairyloot – Whimsical Journeys

Hee allemaal,
Afgelopen weekend toen ik een heerlijk weekendje weg was, is de Fairyloot van april 2018 binnengekomen bij mij!

Een hele leuke verassing toen ik thuis kwam, dus heb de box meteen opengemaakt om te zien wat er in zat en ik ga jullie nu alles laten zien zodat jullie zelf kunnen oordelen.
Helaas is het doordat ik een weekend weg was me niet gelukt om een unboxing te doen via Instagram en komt de unboxing ietwat laat op DivaBooks.

Wil je GÉÉN spoilers, stop dan nu met lezen!

 

Net zoals in alle Fairyloot boxen zit er een spoiler card met op de voorkant de afbeelding van het thema en aan de achterkant de inhoud van de box.

In deze box:

Reusable Narnia Coffee Mug – Ink and Wonder
• 
Adventure Tote Bag – Stella’s Bookish Art
• Leif’s Ship Candle – Flick The Wick
• Magical Beasts Luggage Tag – Lovely Owls Books
• Blackjack Enamel Pin – Taratjah
Carpe Diem Notepad – Little Inkling
• Fictional Places Art Print – Fictiontea Designs

Natuurlijk zoals bekend bij de Fairyloot boxen zijn alle goodies Exclusief voor deze box gemaakt en dus niet op een andere manier te krijgen.

Mijn eerste indruk was vrij positief en ik was aangenaam verrast. Door de Fairyloot box van maart 2018 was ik zo bang dat het weer een box zou zijn die mij teleur zou stellen.
Gelukkig is dit niet het geval!

Het eerste wat ik tegen kwam toen ik de box open deed was de Reusable Narnia Coffee Mug ontworpen door Ink and Wonder . Helaas drink ik zelf geen koffie en is deze gemaakt van hard plastic waardoor hete koffie/thee erin ervoor kan zorgen dat je je handen verbrand.

Narnia travel mug
Narnia travel mug

Het design vind ik zelf zeer leuk, alleen om er echt koffie of thee voor on the go mee te drinken…

nee, dat niet want ik ben veel te bang dat ik mijn handen brand en dan de beker uit mijn handen laat vallen en mogelijk iemand anders of mijzelf verwond. Wat meteen na deze beker mijn oog ving was de tote bag. De tote bag doet me erg denken aan The Hobbit, want Bilbo gaat ook op een avontuur en het lijkt op de ingang van zijn huis.

Whimsical journey goodies
Whimsical journey goodies

De tas heeft een labeltje eraan van dat het speciaal voor Fairyloot is ontworpen en benadrukt de exclusiviteit van deze Tote Bag. Ik vind deze zelf erg leuk alleen is die helaas een beetje klein en past er dus niet veel in.
Deze tas zal dus eerder voor de sier worden neergehangen en niet om de boek inkopen mee te doen.  #SorryNotSorry

Zoals in alle Fairyloot boxen die ik heb ontvangen zat er natuurlijk weer een geurkaarsje in. Deze keer is het kaarsje gemaakt door Flick The Wick. Het is een hele subtiele geur die niet extreem aanwezig is. Zelf vind ik dit wel prettig omdat niet meteen de geur je tegemoet komt als je het blikje open doet.
Ik vind deze qua afbeelding een beetje lijken op het drakenschip van Narnia.
Het doosje zal ik zeker bewaren om kleine dingetjes in te bewaren.

Twee kleinere maar zeker daardoor niet minder leuke goodies in deze box waren de Black Jack Enamel pin gemaakt door Taratjah, een Magical Beasts Luggage Tag ontworpen door Lovely Owls Books en een button met “Ace of Shades”.

 

Het label voor aan mijn koffer komt als geroepen want de vakantie komt eraan en dit is een super leuke en handige manier om meteen mijn koffer te herkennen!
Percy Jackson heb ik zelf nog niet gelezen, maar een pegasus is altijd leuk om op je kleding te dragen of aan mijn schooltas vast te zetten.

Leuke en handige manier om meteen mijn koffer te herkennen!

Als laatste in deze box kwam ik de Fan art tegen en een schrijfblok ontworpen door Fictiontea Designs. Ik vind het schrijfblok in eerste instantie niet zo leuk tot ik even door dacht van wat ze precies bedoelde en nu vind ik het eigenlijk een grappig notitieblok! Ook verstopt tussen het notitie blok en Fan art kwam ik de boekenlegger van Carve the mark 2, The fates devide tegen.

Het toeval wil dat ik dit boek (The fates devide) nog moet halen maar de boekenlegger nog zocht. Thanks Fairyloot, you made my day!

Maar welk boek zat er nou in deze box??

het is….

Beyond a darkened shore – Jessica Leake

Beyond a Darkened Shore van Jessica Leake
Beyond a Darkened Shore van Jessica Leake

De cover vind ik echt gewoon zo mooi, en ben alweer nieuwsgierig naar het verhaal. Ik houd van spanning en zou zelf nooit zo het boek hebben gekocht omdat ik liever in het bekende vaar. Dus Fairyloot en boxen in het algemeen met een onbekend boek laat je kennis maken met veel nieuwe schrijvers en ook andere soorten boeken dan dat ik in eerste instantie zelf zou kopen.

Fairyloot Memorable Moments box
Fairyloot Memorable Moments box

Wat vinden jullie van deze Fairyloot box, en welk item vinden jullie het leukst?
En degene die het boek hebben gelezen, hoe snel zou ik deze moeten lezen, heb een aardige stapel! laat het me weten 🙂

 

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.