Unboxing

CelebrateBooks – Sarah J. Maas Special

Hoi allemaal,

Het is EINDELIJK hier, het nieuwste boek van Sarah J. Maas, A Court of Frost and Starlight!
Helaas is de box iets later dan verwacht geleverd door Celebrate Books, dit is NIET hun schuld want de uitgeverij heeft de boeken te laat geleverd en de dames hebben heel hard gewerkt om de boxen zo snel mogelijk te versturen wat zeker is gelukt!

Logo-kleur-groen
Celebrate Books logo, ga eens kijken wat voor leuke dingen ze hebben!

Ik heb dit keer niet zelf het pakketje aangenomen en wist niet dat het in een soort zak zat. dus werd door mijn moeder verblijd met de binnenkomst van dit pakketje en heb meteen die zak opengescheurd en was meteen super blij met wat ik zag!

Mijn moeder had al vertelde me dat het zacht was en ik snapte het maar niet

Nu viel alles op zijn plek, er zit een fleece deken in wat niet in een doos past!
Dus heb ik de deken voorzichtig geopend om te zien wat er in zat.

Ik kon al eigenlijk niet blijer zijn na het zien wat de fleece deken alleen ik zocht al zo lang naar een mok met deze quote en nu heb ik het eindelijk!
De mok is exclusief ontworpen voor de Sarah J. Maas special door Another View
Natuurlijk mag deze niet in de vaatwasser maar dat mag de pret niet drukken.
Toen ik in de mok keek vond ik nog een goodie, namelijk een lipbalm.

Acotar Mok
Acotar Mok

De lipbalm is uitgekomen in meerdere varianten, zelf heb ik de Rhys. Ik weet niet welke er meer zijn, dus laat me zeker weten welke jij hebt gekregen in de box!
De balm is gemaakt door Geekyclean en smeert lekker uit en blijft lang zitten waardoor je lippen heerlijk en kus zacht zijn. Laat mijn Rhysand maar komen!

Het volgende wat ik tegen kwam waren de spoiler kaart, fan art, quote kaart en het kwartet spel. De fan art is gemaakt door Taratjah en ik vind deze echt heel mooi en ga deze zeker in het zicht zetten in de boekenkast!

Deze keer is het thema van de kwartet set Royals, natuurlijk mag Rhysand daarin niet ontbreken en gelukkig is dat ook niet het geval. Helaas zal ik de kwartet set van Celebrate Books niet compleet krijgen omdat ik niet alle boxen heb aangeschaft. Houd de site/socialmedia in de gaten want er gaat waarschijnlijk een leuke win actie komen!

Goodies sjm special
Goodies uit de Sarah J. Maas special

De fleece deken is heerlijk zacht en voor mij groot genoeg om me helemaal in te pakken en onder weg te dromen. Het logo erop van the night court vind ik zelf erg leuk, alleen vind ik het jammer dat de quote niet is afgemaakt.

To the stars who listen and the dreams that are answered

Het is voor mij de mooiste book quote tot nu toe en ben zeer benieuwd naar A Court of Frost and Starlight. Er is natuurlijk al eentje gegeven door middel van de quote card. Ik vind deze ook weer erg mooi en het spreekt bij mij het gevoel van liefde aan tussen Rhysand en Feyre want als ze samen zijn kan er niks tussen hen komen.

Stars flickered around us sweet darkness sweeping in as if we were the only souls in the galaxy

Geen verassingen meer nu helaas, alleen het mooi ingepakte al bekende en nu al populaire boek.

Ik had het mis!

Er zat in het boek nog een boekenlegger ontworpen door Bonnie McAllister!

Echt ook prachtig en gemaakt van stevig karton. Wat ook leuk is om te zien is dat elke artiest zijn of haar eigen zicht heeft op hoe het personage eruit ziet waardoor de fan art heel gevarieerd is en voor mij de ene nog mooier is dan de andere!

Sarah J. Maas special (ENG)
Sarah J. Maas special (ENG)

Al met al ben ik echt super blij met deze box en kan niet wachten tot het volgende boek van Sarah J. maas uitkomt omdat ze toch stiekem voor mij de Queen is.

Wat vinden jullie van de box?

Liefs,

Liz

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

4 Reacties

  1. Wat een mooie box en wat een leuke blogpost! Vooral de mok vind ik ook heel gaaf!

    1. Ja is ook echt super 🙂

  2. […] Sarah J. Maas Special […]

  3. […] Ik heb natuurlijk hier al een unboxing van geplaatst ⇒ Sarah J. Maas Special […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.