Unboxing

Fairyloot – Memorable Moments

De “Memorable Moments” box van Fairyloot is een box die super veel mensen over de hele wereld wilde bemachtigen, gelukkig is het mij gelukt er een te bestellen!
Dit is niet zomaar een box, dit is het twee jarig jubileum van Fairyloot!

Helaas is het door de drukte met mijn opleiding niet gelukt het live op Instagram te unboxen en komt deze unboxing vrij laat live op DivaBooks.

Wil je GEEN spoilers, stop dan nu met lezen!

Net zoals in de vorige Fairyloot box zit er een spoiler card met op de voorkant de afbeelding van het thema en aan de achterkant de inhoud van de box.

In deze box:

Cork Bunting – Paladone 
• Rune ceremony sjaal – Fiction Tea Designs
 Goblet of fire kaarsje – paper Flames Candle Co.
 Bilbo’s birthday cake zeep – Geeky Clean
 Toast To The Warden of The North warme chocolademelk – Eponine

Natuurlijk zoals bekend bij de Fairyloot boxen zijn alle goodies Exclusief voor deze box gemaakt en dus niet op een andere manier te krijgen.
Om meteen met de deur in huis te vallen, was ik een beetje teleurgesteld met deze box. Ik hoorde zelf zo veel leuke reacties op de jubileum box van vorig jaar dat ik deze gewoon moest hebben.

Een beetje teleurgesteld met deze box.

Ik weet van Fairyloot en alle andere boeken box bedrijven dat ze altijd super hun best doen om er iets leuks van te maken maar helaas sloegen ze bij mij de plank mis. Kijk zelf maar mee en oordeel zelf.

Memorable moments goodies
Memorable moments goodies

Als eerste in deze box kwam in de Shadow Hunters themed sjaal tegen waar ik eigenlijk meteen verliefd op werd! Het is een vind ik mooie en kwalitatief goede sjaal en de rune zijn in de stof geweven waardoor je de sjaal als die vies is kan wassen zonder de rune eraf te wassen!
Zeker een pluspunt want ik draag make-up en parfum en wil niet dat deze dus helemaal naar een parfumerie ruikt en smoezelig oogt want daar vind ik hem te mooi voor!

So far so good, alleen toen ik de sjaal had weg gelegd kwam ik het volgende tegen, de Cork bunting…

wat zal ik zeggen, ik zou echt totaal niet weten wat ik er mee moet. Mooie herinneringen zouden naar mijn idee beter gaan in een soort leuk klein foto album…
Helaas is dit item voor mij een No Go.

Gelukkig viel mijn oog snel op een ander item op de box, namelijk een rode roze ding.
Na het te hebben omgedraaid zag ik dat het een vegan zeepje was dat naar aardbeien en vanille ruikt, met als titel “Bilbo’s birthday cake”. Daar onder lag een zwart zakje met iets waar mijn hart sneller van ging kloppen, CHOCOLADEMELK!

De chocolademelk heb ik helaas nog niet geproefd (ben op dieet) maar het rook door het zakje heen al super zoet dus kan me indenken dat die dat ook wel zal zijn.

Dit zijn niet de enige twee producten die mij eigenlijk honger geven bij het ruiken eraan.
De kroon van lekker ruiken wordt gespannen door de geurkaars!

Zoals op de foto te zien is, is de kaars blauw wat ik goed vin passen bij de naam ervan namelijk “Goblet of fire”. De geur had ik me er alleen niet bij voorgesteld, het ruikt naar een vers broodje met chocoladepasta!
Ik deed het voor het eerst open en werd meteen hongerig van de geur en ben toen een broodje met chocoladepasta gaan maken.

een vers broodje met chocoladepasta!

Alle goodies dacht ik uit de box te hebben gehaald dus pakte het boek (nog in de hoes) uit de box en zag toen nog twee leuke kleine goodies.

Een boekenlegger met een leuke schattige bijbehorende button!
De quote op de achterkans vind ik wel heel erg bij de naam van deze blog passen omdat Diva’s ook erg van beauty houden en ze niet de deur uit gaan tot alles perfect is.
Helaas is de box nu echt leeg dus tijd om te zien welk boek er in deze Fairyloot zit!

het is State of Sorrow van Melinda Salisbury

State of sorrow van Melinda Salisbury
State of sorrow van Melinda Salisbury

Natuurlijk zoals we van Fairyloot weten zit er een brief van de auteur bij en dit keer ook een gesigneerde bookplate!

Het verhaal klinkt heel spannend en wil ik in de zomervakantie zeker gaan lezen.
Engels lezen doe ik niet vaak dus wil ik me er ongestoord helemaal in kunnen verliezen zonder nog andere dingen te moeten door voor school.

Zelf had ik meer van de box verwacht omdat het een jubileum editie was, maar ik denk wat ik de box van april nog even aankijk voor ik daadwerkelijk een subscription neem op Fairyloot.

20180429_161004-1.jpg
Fairyloot maart 2018 Memorable Momentsa

Als laatste heb ik voor jullie een paar vragen, namelijk:

  • Heb jij deze box besteld?
  • Wat vind jij van de box
  • Heb je het boek gelezen, zo ja wat vind je ervan (zonder spoilers a.u.b.)

Liefs,

Liz

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

0 Reacties

  1. Ik had deze niet besteld omdat ik door de titel al ging twijfelen of het wat voor me was. die sjaal is geweldig en vind ik jammer dat je die niet kan apart bestellen

    1. Helaas, heb het ook al paar keer gehad dat ik bepaalde items uit boxen leuk vind maar ze exclusief zijn 😔

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.