Unboxing

CelebrateBooks – Tahereh Mafi Special

Deze week is de Celebratebooks Tahereh Mafi Special bezorgd!
Op Facebook zijn er al véél spoilers gegeven door andere enthousiaste ontvangers van deze box! ik ben zelf via Instagram een keer gewezen op het feit dat niet iedereen het al binnen had, dus daarom nu de unboxing, wat later dan gepland.
De box die is binnengekomen bevatte de complete Touching Juliette serie van Tahereh Mafi, je had ook de keus voor een pakket met alléén de goodies van deze box.

Wil je GEEN spoilers, stop dan nu met lezen!

De Touching Juliette serie van Tahereh Mafi
De Touching Juliette serie van Tahereh Mafi

De serie heb ik zelf nog niet gelezen

 #ShameOnMe

maar daarom heb ik juist deze box besteld zodat ik voor een leuke prijs de hele serie meteen compleet had en er een paar super toffe goodies bij zou krijgen!

Zelf zat ik met de vraag waarom deze serie zo geliefd is en waarom wil iedereen de box hebben met alléén de goodies?

Ik zou zeggen, kijk mee!

In de box zitten items die speciaal voor deze box zijn gemaakt en dus niet verkrijgbaar zijn buiten deze exclusieve Celebratebooks boeken box!

In deze box zit:
  • Totebag
  • Mok (tweezijdig)
  • Notitie boekje (tweezijdig)
  • Quote card
  • Boekenleggers
  • Stickers
  • Info cards
  • Armband/ketting (Extra goodie)
Goodies in de Tahereh Mafi Special
Goodies in de Tahereh Mafi Special

Laten we eens kijken naar de totebag, het is gemaakt van katoen met een quote van Tahereh Mafi! wat als je het vertaald zegt: “Ik besteedde mijn leven opgevouwen tussen de pagina’s van een boek”.  Een echte uitspraak voor een liefhebber van boeken!

Ik vind de tas zelf van goede kwaliteit en je kan het heel leuk gebruiken om bijvoorbeeld kleine boodschappen mee te doen of als je naar de boekenwinkel gaat.

Waar ben je anders een boekenliefhebber/boekenwurmpje voor?

 

Het pronkstuk in deze box was toch wel de mok die tweezijdig was bedrukt met twee personages uit het boek, ik heb gehoord dat mensen gek zijn op deze twee jongens!

De mok is een standaard maat en mag niet in de vaatwasser, tenzij je een hele witte mok wilt. of zet het neer voor de sier om gewoon naar te kijken. Om de mooiste quotes of mooie passages uit deze serie op te schrijven zit er een notitie boekje bij (iets kleiner dan A5 formaat) die aan twee kanten een andere afbeelding heeft. Wat leuk is aan het formaat van dit notitie boekje is dat je het heel makkelijk bij je kan steken omdat het een zakformaat is. altijd de mooiste quotes kunnen opschrijven, wie wil dat nou niet!?

Zoals in elke Celebratebooks boeken box zit ook hier een quote card in met een mooi citaat uit het boek.

In dit geval:

“Books are easily destroyed. But words will live as strong as long as people can remember them” – Unravel me

Zelf vind ik deze quote erg mooi en er zit zo een harde waarheid in. je kan een boek kwijt raken of het kan kapot gaan door wat voor reden dan ook, maar de woorden die je gelezen hebt blijven in je hoofd hangen.

 

Voor mij is een boekenserie met de bijpassende boekenlegger echt een

#GuiltPleasure

Dus ben ik super blij met het feit dat speciaal voor deze box de bijpassende boekenleggers speciaal opnieuw gedrukt zijn, samen met de stickers die heel goed bij passen!

Voor de mensen die de serie al gelezen hebben zal de volgende goodie misschien logisch zijn, helaas voor mij niet. Als je weet wat het met het verhaal te maken heeft laat dit mij dan weten door een reactie!
Het zijn een soort informatie dossier formulieren die den FBI of een opsporingsbureau zou gebruiken, laat alsjeblief weten wat dit is want ik snap het zelf niet

Natuurlijk voor de Ladies onder de lezers zit er een sieraad bij, dit is de extra goodie in deze box. Als je alleen de box met goodies bestelde zat deze er al bij waarbij het steentje wisselend van kleur kan zijn. Ik kreeg de witte/helemaal doorzichtige, maar heb deze ook gezien in het paars en blauw. Welke kleur heb jij ontvangen?

Dit is wel heel veel aan goodies en informatie, dus heb ik een overzichtje gemaakt met alles in deze box!

Celebrate Books Tahereh Mafi Special
Celebrate Books Tahereh Mafi Special

Wat vind jij van deze box en de serie? ik zou graag jullie mening weten zodat ik deze misschien sneller uit mijn TBR stapel haal!

Liefs,

Liz

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.