Recensie

Hard tegen hart – Karen Wijns (Verborgen angenda’s #1)

prins Victor van Tolosa kan zijn ogen niet geloven. De privédetective die hun beveiliging zal moderniseren, is de verdwenen prinses Katharina van Saval!
Één blik is voldoende om het vuur van zijn passie aan te wakkeren. Hij gooit al zijn charmes in de strijd, zonder het verhoopte resultaat. Naarmate de tijd verstrijkt, leert hij meer over Katharina en haar verleden. Om hun ontluikende liefde te redden,
moet hij haar laatste mysteries ontrafelen: waarom is ze jaren geleden gevlucht? en voor wie?

Vanaf hun eerste ontmoeting weet Katharina dat Victor haar in moeilijkheden zal brengen. Koppig weigert ze haar vrijheid op het spel te zetten,
zelfs niet voor een veel te aantrekkelijke man met smeulende groene ogen.
Wanneer ze toch dichter naar elkaar toe groeien, wordt ze voor een hartverscheurende keuze geplaatst. Wat ze ook doet, op het einde wacht verdriet. Want het kwaad dat haar onverbiddelijk achtervolgt, zal pas stoppen als hij haar opnieuw in zijn klauwen heeft, en iedereen waar ze om geeft kan en zal tegen haar gebruikt worden…

 

Deze flaptekst heeft mij meteen al gewonnen!
Dit boek moet gewoon gelezen worden

In vind Katharina als lezeres een heel fijn en toegankelijk personage, naar mate je haar beter leert kennen begin je haar en haar geheimen stukje bij beetje beter te begrijpen.
Daarbij is dit boek ook stukken geschreven door de ogen van Victor dus leer je hem ook steeds beter kennen.  Het is hier gelukkig niet zo dat het hindert tijdens het lezen want het blijft vlot weglezen desondanks er soms gewisseld wordt van perspectief tussen Katharina en Victor. Voor mij was het heel fijn om te ervaren wat er omgaat in beide personages en het is zo goed geschreven dat ik echt alle emoties heb ervaren van beide personages.

Wat ik extra leuk vind is dat je nu in het hoofd van een man kan kijken die verliefd aan het worden is, soms zijn mannen en hun emoties/denkwijze echt een raadsel!

#SorryNotSorry

Als ik Katharina moest omschrijven zou ze mijn beste vriendin kunnen zijn.
Ze is koppig, sterk, moedig en heeft vooral veel liefde te geven. Ze is daarbij ook heel bang, de angst die zij voelt en haar trauma’s zijn zo goed uitgewerkt dat ik alle gevoelens
die werden gecreëerd ook echt me hebben laten huilen, lachen en verliefd hebben laten worden op Victor. echter gebeurt soms veel tegelijk.
Het wordt ervaren vanuit zowel Victor als Katharina haar perspectief, maar is het allemaal heel goed te begrijpen en wekt het bij mij meerdere malen spanning op.
Ik moest gewoon weten hoe het verder ging, ik kon het dus niet weg legen om te gaan slapen omdat ik wilde weten of alles goed komt, geeft ze eindelijk toe aan haar verlangens?

Spoilen, dat ga ik niet doen want, het boek is een avontuur met veel mysteries die door de groeiende vriendschap tot liefde worden ontrafeld. Actie ontbreekt hier niet, want Katharina en Victor belanden in een rampen situatie die alles kan verwoesten.
Komt alles uiteindelijk goed?

Karen Wijns heeft over alles heel goed nagedacht en het zo geschreven dat je mondjesmaat informatie krijgt. Dit zorgt ervoor dat het hele boek je in spanning zit.
Ze heeft daarbij mij laten zien dat opgeven geen optie is als je echt van iemand houd,
er zijn altijd manieren om problemen op te lossen alleen kost dit tijd en je moet je niet je geliefde weg duwen.


Lang verhaal kort:

Wil je even ontsnappen aan de sleur, verliefd worden en een avontuur beleven?
Dan is dit boek op je lijf geschreven! het leest heel vlot weg en neemt je helemaal mee tot het eind. En last but not least, er komen MEER delen van deze serie!


Praktische informatie:

Titel: Hard tegen hart
Serie: Verborgen agenda’s deel 1
Bijschrift: Zijn liefde of haar leven
Schrijfster: Karen Wijns
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Pagina’s: 308
Genre: Feelgood roman
ISBN: 9789463422857
Prijs: €17,95

E-book deel 1

ISBN: 9781386238621
Prijs: €0,99

E-book deel 2

ISBN: 9781386872214
Prijs: €3,99

 

Liefs,

Liz

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.